Schmink en GlitterTerug naar het overzicht

Voor 1 dag zijn wie je wilt zijn, dat kan met Schmink en Glitter uit Grave!
Zou jij wel eens een superheld willen zijn? Of droom jij ervan om de mooiste prinses van het land te zijn? Schmink en Glitter uit Grave zorgt dat jouw droom voor 1 dag uitkomt!

Stap in een wereld vol fantasie en laat je leiden door droomfiguren en helden! Schmink en Glitter uit Grave tovert je voor 1 dag om in wat je altijd al wilde zijn. Ook voor super coole tijdelijke tattoo's. Super voor een kinderfeestje of een groot evenement! Of wil je zelf leren schminken? Schmink en Glitter houdt ook workshops zodat jij de fijne kneepjes van het schminkvak leert. Zo gaaf!

Ben je opzoek naar een herinnering? Wat dacht je van een bellypaint! Een super mooie herinnering aan een magische tijd én leuk voor op uw geboortekaartje!

Nieuwsgierig geworden? Klik op de roze button er ontdek hoe Schmink en Glitter jouw verjaardagsfeestje helemaal compleet maakt! 

Schmink en Glitter

Van der Plaatstraat 13
5361 JJ Grave
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Den Bosch!

Kiezen maar!