DJ Kinderfeestje!Terug naar het overzicht

Leer dj-en met je maatjes tijdens deze spetterende en muzikale DJ workshop!
Bij djproducer.school hebben ze de leukste kinderfeestjes en workshops. Leer dj-en met je vriendjes en vriendinnetjes tijdens deze spetterende en muzikale DJ workshop!

Er zijn twee smaken. Of we komen met onze dj-workshop en voor iedereen een dj-set bij jullie thuis. Of jullie komen gezellig naar onze geweldige dj-studio in Boxtel. Hier staan alle spullen al voor jullie klaar. 

Tijdens de kinderfeestjes van djproducer.school leren jullie de fijne kneepjes van het dj-vak. Hoe werken al die knopjes? Hoe kan ik twee liedjes mixen? Wat is entertainen? Allemaal onderwerpen die aan bod komen.

Daarnaast spelen we een spannende dj-quiz. Wie wint? In de finale gaan de voetjes van de vloer en mag de jarige dj nog even achter de ‘main booth’. We sluiten de workshop af met het uitdelen van een welverdiende diploma!

Wil jij DIT gave kinderfeestje? Klik op de roze button!

djproducer.school

Havervelden 2
5281 PT Boxtel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomertips ook in je mailbox!

De leukste zomertips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes in de zomer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je mailbox!

Schijf je in!