icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Supergave kinderfeestjes!Terug naar het overzicht

FEEST! Bij Fabula in Schijndel kun je terecht voor een onvergetelijk verjaardagsfeest! Zo gaaf!
Als basis geldt bij de kinderfeestjes het speelfeestje. Hierin zit een aantal elementen die bij elkaar al een compleet feest zijn! Een extra activiteit(en) maakt je verjaardagsfeestjes helemaal af! 

Schatkistacitiviteit
Alle kinderen krijgen een mooi houten schatkistje om te versieren met verf, veertjes, plaatjes en allerlei andere knutselmaterialen. En daarna mogen ze hun kunstwerken allemaal mee naar huis nemen!

Pannenkoek versieractiviteit
Met allerhande leuke en natuurlijk lekkere snoepjes kun je je pannenkoek versieren voor je hem opeet!

Bakkersactiviteit
Een heerlijk kinderfeest voor al die kinderen die thuis graag meehelpen in de keuken! Met alle vriendjes en vriendinnetjes mag de jarige lekkere koekjes bakken met een echte koksmuts en - schort. Lekker professioneel aan de slag met deeg, deegrollers, strooisels en vormpjes. En terwijl de koekjes in de oven zitten, kunnen ze kleuren en puzzelen op hun bakkersplacemats. Maar spelen in onze binnen- en buitenspeeltuin kan natuurlijk ook! 

Cupcakeactiviteit
Een heerlijke activiteit voor keukenprinsesjes en -prinsjes. De heerlijke cupcakes mogen door de kinderen versierd worden. Ze kunnen aan de slag met deegrollers, strooisels, vormpjes en vele kleuren fondant of marsepein. Fondant en marsepein werken net zo fijn als klei dus dat zal wat kunstwerken opleveren! 

Midgetgolfactiviteit
Op onze eigen 15 holes midgetgolfbaan een balletje slaan: leuk voor jong en oud! Wil de jarige met al zijn vriendjes/vriendinnetjes lekker midgetgolfen op zijn/haar feestje? Dat kan. Met deze activiteit wordt het een nog gezelliger en sportiever feest!

Pannenkoekenhuis Fabula

Boxtelseweg 24
5481 VG Schijndel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!