icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

KINEPOLIS KINDERFEESTJE!Terug naar het overzicht

Vier je verjaardag als een echte ster bij Kinepolis Den Bosch!
Jouw kinderfeestje in de bioscoop, hoe tof is dat?! Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee voor een Kinepolis Kinderfeestje in Den Bosch en vier je verjaardag als een echte ster. Kies uit een van de vele kinderfilms en geniet ondertussen van een drankje én snackje.

Je kunt kiezen uit 2 verjaardagsarrangementen:

Kinderfeestje Filmster
Tijdens dit Kinepolis Kinderfeestje voelen jullie je echte filmsterren! Je gaat met je vriendjes en vriendinnetjes niet alleen naar een leuke kinderfilm, maar smult ook nog van een junior popcorn en een drankje.
Het Filmsterren pakket bevat:
- Een vette kinderfilm 
- Een junior popcorn of een zakje chips
- Een drankje (keuze uit 3 verschillende drankjes)

Kinderfeestje Superster
Jij bent de Superster als je dit Kinepolis Kinderfeestje boekt. Je kijkt je ogen uit bij een geweldige film en geniet van een junior popcorn en een drankje. In de bioscoop staat verder een versierde tafel voor jullie klaar en de jarige krijgt een cadeautje. Hoera!
Het Superster pakket bevat:
- Een vette kinderfilm
- Een junior popcorn of een zakje chips
- Een drankje (ruime keuze uit 10 verschillende drankjes)
- Een versierde tafel
- Een cadeautje voor de jarige

Een kinderfeestje bij Kinepolis Den Bosch kan vanaf 6 personen met minimaal 1 volwassene erbij. Het reserveren van een feestje kan op het moment dat de programmering beschikbaar is. 

Bereikbaarheid
Het leukste uitje in het donker is uitstekend te bereiken met het OV en de auto, want we bieden maar liefst 50% korting in de Paleiskwartier garage.  Als je lekker in de buurt woont is de fiets natuurlijk een hele fijne optie!

Klik voor meer info door naar de site van Kinepolis Den Bosch via de roze button!

Kinepolis Den Bosch

Bordeslaan 510
5223 AW Den Bosch
Naar de website
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!