Stoere Kinderfeestjes!Terug naar het overzicht

Zo gaaf, wist je dat ze bij de Noordkade Uitjes in Veghel hele stoere kinderfeestje organiseren?
Wil jij ook dat jouw vrienden het hele schooljaar niet uitgesproken raken over jouw kinderfeestje? Regel dan je verjaardagfeestje bij de Noordkade Uitjes in Veghel!

Kinderfeest escaperoom Mysterie van de Noordkade
Een spannend kinderfeestje beleef je bij onze escaperoom op de Noordkade! Daal af in de kelders van deze oude veevoederfabriek en start deze race tegen de klok. Lukt het jou en de anderen om Veghel en omstreken voor een grote ramp te behoeden? Durf jij dit onderzoek tot een succesvol einde te brengen?

De escaperoom is te spelen door kinderen vanaf 7 jaar oud!

The Space: voor een spannend escaperoom kinderfeest
Een kinderfeest om nooit meer te vergeten! Samen met de rest van je team ga je proberen om op een zwaar beveiligde raketbasis een 25 meter hoge en levensechte raket te lanceren.
Dat kan alleen door als team samen te werken en de opdrachten van de generaal en de soldaat op te volgen! Lukt het jullie om de raket binnen 60 minuten te lanceren? 

De escaperoom is te spelen door kinderen vanaf 10 jaar oud!

Kinderfeest bij Sim Racing Veghel
Een leuk, uitdagend en actief kinderfeest beleef je bij Sim Racing Veghel! Luister goed naar de race-director en zijn instructies. Neem plaats in de simulator en race tegen je vriendjes en vriendinnetjes. Lukt het jou om als eerste over de finishlijn te rijden?

Tijdens het racen is een ervaren begeleider aanwezig. Je rijdt op circuit Zandvoort met instellingen die afgestemd zijn op het niveau van een kinderfeest.
Sim Racing Veghel is geschikt voor kinderen met een lengte vanaf 1.40 meter. 

Voor een kinderfeest om nooit meer te vergeten kun je kiezen uit 3 pakketten! Bij ieder pakket zitten andere extra's, dus kijk goed welk pakket het beste bij jullie past.

Klik op de roze button voor alle info!

 

Noordkade Uitjes

Verlengde Noordkade 4A
5462 EH Veghel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Den Bosch!

Kiezen maar!