icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
Actieve outdoor verjaardagsfeestjes in Den Bosch
Actieve feestjes buiten

Actieve outdoor verjaardagsfeestjes in Den Bosch

Leuke actieve en sportieve kinderfeestjes in de buitenlucht! Bekijk alle outdoor verjaardagsfeestjes in Den Bosch.

Survivalfeestjes, klimfeestjes, paintballen, skaten, mountainbiken en meer stoere feestjes.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 67 resultaten
Pagina: 123
totaal 67 resultaten
Pagina: 123

Actieve buiten feestjes in de regio Den Bosch

Zoek je een sportief outdoor verjaardagsfeestje voor je zoon of dochter in en om Den Bosch, Rosmalen en Vught? Op Kidsproof Den Bosch vind je alle leuke buiten feestjes die lekker actief zijn.

Stoere buiten verjaardagspartijtjes in en om Den Bosch, Rosmalen en Vught

Extra stoer zijn feestjes waar je gaat paintballen, lasergamen in een outdoor arena, een survivalfeestje, een mountainbikefeestje in een mountainbike park, een klimfeestje in een klimpark. In en om [3 regionamen] zijn er heel veel stoere outdoor kinderfeestjes!

Feestjes leuk voor alle leeftijden, jongens en meisjes

Gegarandeerd plezier op de verjaardag van je kind: een kinderfeestje of partijtje in de speeltuin, een midgetgolffeestje op een midgetgolfbaan, een voetgolf feestje, een voetbalfeestje, bubbelbal of bubbelvoetbal op een buitenveld, skifeestjes op een outdoor skibaan.

Watersportfeestje in en om Den Bosch, Rosmalen en Vught

Kies dan uit de volgende verjaardagsfeestjes in en om Den Bosch, Rosmalen en Vught: op een waterbaan leren waterskiën of wakeboarden op je feestje, zwemfeestjes in een buiten zwembad, beachparty, samen varen of kanoën, een surffeestje, supfeestje (suppen) of zeilfeestje. Wat een leuke kinderpartijtjes voor je kind!

De leukste actieve en sportieve feestjes buiten in en om Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen vind je op Kidsproof.nl!