Actie en avontuur!Terug naar het overzicht

Geef een cool kinderfeestje voor jouw vrienden en kies voor virtual reality bij VRadventure in Den Bosch!
Ontdek de wereld van virtual reality en ervaar een volledige VR experience in Den Bosch.

Een virtual reality kinderfeestje zit bomvol actie en avontuur! VR Adventure Den Bosch heeft een ruime keuze aan games, meerdere VR headsets en je kunt live meekijken naar hoe jouw vrienden spelen! Zo verveelt niemand zich! Jullie worden begeleid door een ervaren en enthousiaste VR expert. Hij of zij maakt jou helemaal klaar voor een fantastische VR experience. Zo weet jij precies hoe jij je VR headset moet gebruiken en hoe jij de allerhoogste score kan halen!

Ben jij er klaar voor? Wat staat jullie te wachten?

Kies het spel dat jij wilt spelen en bereid je voor op ACTIE! Ga een sneeuwballengevecht aan met je vrienden of versla jouw vrienden met een potje minigolf. Wees de held van de dag, zorg met pijl en boog dat jouw kasteel niet veroverd wordt door de vijand. Houd jij van pretparken? Stap in een spannende achtbaan en maak razendsnelle loopings.

Hoe gaaf is dit feestje! 

Klik op de roze button en reserveer.

VRadventure - Den Bosch

Karrenstraat 13
5211 EH Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje