Kinderkampen in NederlandTerug naar het overzicht

Club Adventure organiseert avontuurlijke jeugdvakanties voor kinderen van 5 t/m 13 jaar!
Voor de meest toffe zomerkampen kun je terecht bij Club Adventure op hun eigen prachtige buiten locaties midden in de natuur van Oldebroek (Zwolle) en Overasselt (Nijmegen). Hieronder een greep uit het aanbod van vakantiekampen voor 4 of 7 dagen met en zonder overnachting.

Kindervakanties 5 t/m 8 jaar
Outdoor Kids Camp: een leuk en uitdagend kamp voor de jongste kids met veel beleving, actie en avontuur in de buitenlucht! O.a. goud zoeken, klimmuur, speleobox en spelenkermis.

Kindervakanties 8 t/m 10 jaar
Survivalkamp Nederland: een spectaculaire week vol spanning en uitdaging op het land, te water en in de lucht! O.a. klimbos, jacobsladder, bivak en Robinson proeven. Game & Reality Camp: Het is gametime in een vakantie vol games en spellen, zowel de spelcomputer als actief buiten in de natuur! O.a. outdoor games, Virtual Reality, Escape Room en mini-robotjes programmeren.
Crea Girls Camp: Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan naar Crea Girls. O.a. nagels stylen, sieraden maken, schilderen, outdoor games en Club cake cup.

Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar
Grijze Jager kamp: Ben je een echte fan van de Grijze Jager? Dan is dit zomerkamp, waar je net als Will uitverkoren wordt om Grijze Jager te worden en waar je het ene na het andere avontuur beleeft, helemaal jouw ding! O.a. boogschieten, Hunting Game, klimparcours, Grijze Jagersfeest en meer.
Adventure & Fun: Een combinatie van de leukste en avontuurlijkse activiteiten. Survivaldagen, gamen, water/strand middag en als hoogtepunt een dagje pretpark Walibi.

Tip: Alle kampen in NL zijn ook te boeken als vakantiekamp zonder overnachting.

Klik op de roze websitebutton voor een compleet overzicht van alle kinder- en jeugdvakanties!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van alle leuke tips!

Club Adventure B.V.


Openingstijden Klik voor actuele data via de roze button door naar de site. Prijs Klik voor kosten door via de roze button! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe uitjes in Kerstsfeer!

Toffe uitjes in Kerstsfeer!

Ook zin om met je gezin helemaal in kerststemming te komen? Ontdek onze top 8 van de tofste uitjes in winterse sfeer!

Sfeervolle uitjes!