• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Graafse Akker vakantieweekTerug naar het overzicht

Een week lang natuurlijke gezelligheid bij De Graafse Akker in Den Bosch!

Vakantieweek 2023 van De Graafse Akker komt er aan! Dit jaar is het thema: ‘De betoverende wereld'. Jullie gaan dus niet alleen jezelf betoveren, maar de hele wereld betoveren!

Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je voor meer verbazing, mysterie, fascinatie, aantrekking, uitstraling en charme? Hoe zorg je voor een betoverende wereld? Welke ingrediënten zijn daarvoor nodig? Dit gaan jullie een week lang met elkaar uitzoeken!

Het wordt natuurlijk pas een echte betovering met jullie! Jullie die met elkaar zorgen voor de mooiste en spannendste momenten, de gaafste workshops en leukste activiteiten op de vakantieweek van De Graafse Akker.

Pak een tas met wat kleren en stop daar al je enthousiasme (om het anders te zien) en stop daar ook al je ideeën, activiteiten en mogelijkheden bij en dan springen we samen de betoverende wereld van de vakantieweek 2023 op De Graafse Akker in.

Kamperen op de vakantieweek
Om te zorgen dat iedereen een plekje vindt op de vakantieweek, is er een Receptie. Zij kunnen je helpen met je lekke luchtbed en je vertellen dat je bed echt lek is. Ook met andere ingewikkelde kampeervragen kun je bij hen terecht. 

De vakantieweek is er voor iedereen! Deelname is Gratis, het kinderprogamma is van 10.00 uur tot 12.00 uur en je hoeft je niet aan te melden!

Wil je meer informatie over de Vakantieweek? Ga even langs op de akker of mail naar info@transfarmers.nl

Klik op de roze button voor meer info!

Stichting Transfarmers

Mgr. van Roosmalenplein 32
5213 GD Den Bosch
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joeh, het is zomervakantie! Ontdek de leukste uitjes voor deze fijne vrije weken in en om Den Bosch :)

Naar de familie-uitjes!