Kindertheaterweek GemondeTerug naar het overzicht

Altijd al in een theatervoorstelling willen spelen? Dat kan bij Theaterboerderij Op 't Hogt in Gemonde!
Wil jij samen met leeftijdsgenoten in een theatervoorstelling te spelen? Bij Theaterboerderij Op 't Hogt in Gemonde kan dat tijdens de zomerkamp. Super leuk!

Theaterboerderij Op 't Hogt in Gemonde is een unieke plek vlakbij St. Michielsgestel. Een heerlijke plek waar jij met je voeten in het zand staat en de creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Deze zomer kun jij hier op theaterweek gaan en word jouw zomer 1 groot avontuur. 

Kindertheaterkamp thema Vertrouwen
Vertrouwen in jezelf, vertrouwen van anderen. Elke dag is er in de ochtend 2,5 uur theaterles waarbij de kinderen leren hoe ze een theatervoorstelling moeten maken. De middag is om lekker te spelen…. Dit kan in het zwembad zijn, in de bossen of je gaat op de theaterboerderij iets leuks ondernemen. Na het avondeten ga je je voorbereiden voor de avondvoorstelling en na 8 uur mogen de kinderen mee naar huis die opgehaald worden. Blijf je slapen dan kun je nog bij het kampvuur blijven zitten of bij slechter weer een film kijken.

Op dinsdag, woensdag en donderdag is er ’s avonds een korte voorstelling waar jouw familie en vrienden gratis mogen komen kijken. De laatste dag is natuurlijk de échte voorstelling. Zo leuk! 

Wil jij jouw acteertalent verder ontwikkelen? Schrijf je dan in door op de roze button te klikken.

Theaterboerderij Op 't Hogt

Vogelenzang 2
5292 NH Gemonde
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pré-voorjaar!

Pré-voorjaar!

De eerste krokusjes hebben hun eigenwijze kopjes weer boven de grond gestoken en de tulpen komen ook langzaam omhoog.

Ik krijg de kriebels om eropuit te gaan! Jij ook?

Check hier dé eropuit tips!