Musical4daagse (6+) in Oss!Terug naar het overzicht

Té gek! De kids leren de leukste technieken en staan binnen 4 dagen met een toffe musical op de planken!
Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Wat gebeurt er daar tijdens een voorstelling en hoe is het om daar op het toneel te staan? Deze meivakantie en herfstvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan. Zingen, dansen en acteren, dat ga jij doen tijdens De Musical4daagse.

Met dit musicalproject maak je een musical in 4 dagen met een voorstelling voor echt publiek. Cultuur is goed voor onze kinderen. We lezen er allemaal over of we horen het van een moeder op het schoolplein. Maar toch valt cultuur vaak in de categorie: “Past niet in het schema” of “Mijn kind doet al sport”. Met De Musical4daagse heb je dat excuus niet! De Musical4daagse is alleen in de vakanties en daarom ook geschikt voor kinderen die op sport zitten of een druk schema hebben.

Kinderen naar het theater, dat is de missie van De Musical4daagse. De Musical4daagse maakt Impact. Ja, met een hoofdletter I. Iedereen die meedoet met De Musical4daagse krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten.

Als de kinderen later het theater binnen stappen zullen ze altijd aan het moment denken wanneer zij op het toneel stonden tijdens De Musical4daagse. Precies. Dat doet theater met jou. De Musical4daagse moet je gewoon zelf ervaren. Wanneer de kinderen een keer mee hebben gedaan met De Musical4daagse willen ze elke vakantie stralen op het toneel.

De Musical4daagse is volledig verantwoordelijk voor deze theaterdrang! Iedere vakantie een andere musical. Je hebt geen ervaring nodig. Het theater is voor ieder kind. Zie jij jezelf daar al staan? Kriebels in je buik… Nog 1 minuut en dan sta jij op het toneel in de spotlights. Het publiek kijkt naar je en het is muisstil… En dan, het applaus… Het lijkt wel magisch. Meld je dan aan via de website van Musical4daagse. Wil je toch wat meer informatie? Dat kunnen we je niet kwalijk nemen, klik dan op de roze button!

Locatie:       Theater De Lievekamp
Datum:        Meivakantie 29 april t/m 2 mei 2024
                    Herfstvakantie 21 t/m 24 oktober 2024
Leeftijd:       Vanaf 6 t/m 12 jaar

Voor meer info, klik op de roze button!

Musical4daagse - Theater Lievekamp


Oss
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!