• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Watersportkamp!Terug naar het overzicht

Wil jij tijdens de zomervakantie een heel weekend pret beleven op het water? Kom dan naar WV de Pettelaer
Wat is het watersportkamp?
Al enkele jaren organiseert Watersport vereniging De Pettelaer een watersportkamp voor de jeugd van 8 t/m 14 jaar in de zomervakantie.

Tijdens dit weekend staat plezier op en om het water centraal. Onder de enthousiaste begeleiding van de jeugdinstructeurs starten ze met het opzetten van de eigen tentjes op het terrein. De ouders worden uitgezwaaid! Jullie zien elkaar zondagmiddag weer terug.

De pret kan beginnen: zeilen op alle niveaus en in allerlei boten, zwemmen, spelletjes, kanoën, een speurtocht, kampvuur, disco en natuurlijk laat naar bed.

Dit zijn de ingrediënten die het steeds weer tot een succes maken. Een spetterende afsluiting maakt het geheel compleet.

Voor deelname heb je minimaal een CWO-1 zeildiploma en zwemdiploma A & B nodig.

Kortom

Wil je een heel gezellig weekend in je eigen tent met je zeilvrienden op WVP, schrijf je dan in voor het watersportkamp!

Data: 27, 28, 29 augustus 2021*

Voor wie?
Het watersportkamp is voor iedereen tussen de 8 en 14 jaar, we splitsen deze op in twee groepen: 8 t/m 11 en 12 t/m 14 jaar. Een CWO-1 zeildiploma en zwemdiploma A & B zijn nodig, lid zijn van WVP is geen voorwaarde voor deelname.

Voor meer info, klik op de roze button!

*Onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom COVID-19 in de regio. Vragen of extra informatie nodig? Neem contact op met het team Opleidingen.

Watersport vereniging De Pettelaer

Zuiderstrandweg 1
5216 HH Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joeh, het is zomervakantie! Ontdek de leukste uitjes voor deze fijne vrije weken in en om Den Bosch :)

Naar de familie-uitjes!