Zomerkamp OrizonTerug naar het overzicht

Ga gezellig met al je vriendjes en vriendinnetjes op zomerkamp in Zaltbommel!
Al meer dan dertig jaar is het zomerkamp een begrip in Zaltbommel en omgeving. Destijds opgezet door Stichting Orion in Zaltbommel en sinds 2012 wordt het zomerkamp door de nieuw opgerichte stichting Orizon voortgezet. Het kamp draait op vrijwilligers die een week van hun eigen vakantie inzetten om er een leuke kampweek voor de kinderen van te maken. De groep vrijwilligers bestaat uit een goede mix van jong en oud waarvan sommigen inmiddels al 25 jaar ervaring met het kamp hebben.

Voor wie:
Het kamp is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 10 jaar uit de regio Zaltbommel.

Wanneer:
Altijd in de eerste week (zondag) van de grote vakantie van de basisscholen in Zaltbommel.

Voorzieningen:
De kinderen slapen in 6 (nieuwe) Suez-slaaptenten van ongeveer 8 kinderen. In elke tent slapen ook begeleiders, zodat we ook in de nacht bereikbaar zijn.

Het kampeerterrein beschikt over een vaste toilet / douche gelegenheid en hebben we extra wasbakken bij ons.

Wat gaan jullie doen?
We verblijven op een afgeschermd eigen terrein op een camping waarop we veel verschillende activiteiten organiseren van vrij spelen, tot speurtochten en knutselen. Maar we hebben ook de Efteling vlakbij en gaan we zo vaak als mogelijk de duinen in en om de kinderen schoon te weken gaan we een dagje zwemmen. Uiteraard ontbreekt een bonte avond niet.

Elk jaar staat het kamp in het teken van een nieuw thema. Voor het kamp wordt door Jeroen een speciaal verhaal geschreven dat gedurende de hele week doorloopt.

Voor meer info, klik op de roze button!

Zomerkamp Orizon


Zaltbommel
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!