Deel 4 - Toffe locaties in Den Haag voor het maken van kinderfoto's!

13 juli 2017
De vierde fijne plek waar je je kids mooi op de foto kunt zetten, is in het Westbroekpark. Kijk snel waarom fotograaf Evelyne ook deze plaats heeft geselecteerd!
In het Westbroekpark kun je echt alle kanten op voor mooie foto's van je kids. Het Rosarium is zowel ‘s zomers als ‘s winters mooi. Er staat altijd wel iets in bloei. In de lente de bloesem, in de zomer heel veel rozen en in de herfst en winter de heide.Actie doet het altijd goed! Laat je kids lekker rondrennen, tikkertje spelen, en je hebt gegarandeerd blije gezichten én gave actiefoto's!Bloem in je haar en dan aan en bloem ruiken. Mooi!Het is een heerlijk rustig park waar ook veel ganzen rondlopen. Dat is natuurlijk héél vermakelijk! En leuk voor de foto (tip: je moet de schoenen nog wel even controleren op ganzenpoep..;-)Hoedjes doen het eigenlijk altijd goed op de foto. Maakt het net even bijzonder! Deze is ook prachtig zo voor de vijver vol met waterlelies.Neem eens een foto van boven, kijk eens wat een gaaf effect met het grind!Ook is er een grote speeltuin in het Westbroekpark waar kinderen van alle leeftijden zich kunnen vermaken. Prima plek voor foto’s!

Tips in de buurt:

- Speeltuin Westbroekpark is superleuk om fijn te spelen!
- Op het grasveld naast de speeltuin mag je je eigen bbq mee nemen, leuk idee voor een zwoele avond!
- Bij Theehuis de Waterkant kun je heel fijn zitten en een bootje huren. Of met een pondje naar de overkant. Een fijn romantisch plekje!

In het volgende blog neemt Evelyne ons mee naar de Paleistuin! Meer weten over Evelyne? Klik door voor meer informatie over Evelyne Photography.

Vorige blogs gemist?

Klik snel door naar:

- Deel 1: fotoblog Sweelinckplein
- Deel 2: fotoblog rondom het Gemeentemuseum
- Deel 3: fotoblog bij Kijkduin