Lekker spelen in Delft

23 mei 2023
Wie is er nu niet dol op buitenspelen? En dat dat in Delft heel goed kan, laten we je graag zien met deze fijne buitenspeelplekken.
Spelen in Delft
Waterspeeltuin Buytendelft
Aan de rand van Delft vind je Waterspeeltuin Buytendelft. Een super leuke plek met zandstrandjes en ligweiden langs het zwemwater en langs een speelgoot met ondiep water. Dé plek voor waterpret, maar er is meer hoor. Wat dacht je van een grote speelboot, een kabelbaan, een graafmachientje en een watervijzel. Super leuk.

Kinderboerderij Tanthof
Nog meer waterpret vind je bij kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof. Fijne zandstrandjes en ligweiden, een speelgoot met ondiep water, speeltoestellen als wipkippen, glijbanen en schommels en natuurlijk de dieren op de kinderboerderij zorgen voor uren speelplezier!Speeltuin De Bras
Je hebt de grootste lol in Speeltuin De Bras met een klimtoren, draaimolen, fietsmolen, duikelrek, peuterglijbaan, de loopton en nog veel meer.

Speeltuin Westerhonk
Een gezellige speeltuin waar je heerlijk kunt spelen. Met speeltoestellen voor de kleinste bezoekers, maar ook voor grotere kinderen super leuk. Fijn voor de grote mensen die je meeneemt: bij de kiosk kunnen ze lekker op het terras een kopje koffie drinken

Natuurspeeltuin Hammenpoort
Spelen in de natuur is feest. En dat spelen in de natuur kan heel goed in natuurspeeltuin Hammenpoort. Je vindt in deze speeltuin alleen natuurlijke materialen. Je vergeet er als vanzelf de tijd op de heuvels, tussen struikgewas en rond waterpartijen met rietoevers en houtwallen. Ook kun je hier prachtige dieren vinden. Kijk eens goed rond en misschien zie je wel ooievaars, ijsvogels of kleine zoogdieren als egels!Speeltuin Bomenwijk
In deze speeltuin vind je een gedeelte voor kinderen tot 8 jaar en een gedeelte voor kinderen die ouder zijn dan 8 jaar. Ook leuk: er is een mini-bieb. Een kastje met boeken voor kinderen en voor volwassenen. Je kunt de boeken in de speeltuin lezen, maar je mag ze ook mee naar huis nemen. 

Speeltuin Geerweg
Aan de Geerweg vind je Speeltuin Geerweg. Nou ja, als je even goed zoekt tenminste. Je moet door een steegje om hem te vinden. Maar als je hem dan gevonden hebt, zie je een leuke speeltuin met een zandbak, waterpomp en veel meer leuks. En wist je dat je het buurthuis naast de speeltuin kunt huren? Super leuk voor een feestje.Ken jij ook nog zo'n verborgen parel bij jou in de buurt en mis je hem in deze lijst? Laat het ons weten via denhaag@kidsproof.nl!