Toffe locatie in Den Haag voor het maken van kinderfoto's!

2 juli 2017
Haagse fotograaf Evelyne laat ons 6 héle toffe plekken zien waar je bijzondere foto's kunt maken van je kinderen. In dit eerste blog: het Sweelinckplein!
Misschien wel het mooiste parkje van Den Haag: het Sweelinckplein! Je vindt het tussen het centrum en het strand in Duinoord. Het is er heerlijk rustig en er staat een hek omheen zodat ook de kleintjes veilig op het gras kunnen spelen. De typisch Haagse huizen doen het mooi als achtergrond!


Laat de kinderen lekker spelen en niet teveel poseren. Altijd handig om wat spulletjes mee te nemen. Bellenblaas doet het altijd goed bij de kinderen én op de foto!

 


In de lente bloeien de bloesembomen en in de zomer de rozen. Prachtig! Trek je kinderen dezelfde kleur kleren aan als de bloemen en je foto's kunnen bijna niet mislukken!Leuke tips in de buurt:

- De Reinkenstraat is om de hoek. Daar kun je met de kinderen gezellig iets eten of drinken. En er is ook een leuke kinderkapper (Kinderkapper Rapunzel).
- Om de hoek van de Reinkenstraat, in een inham aan de Laan van Meerdervoort, vind je Sunny Court! Dit kleine parkje was vroeger een tennisbaan, maar nu kunnen kinderen hier leuk spelen op verschillende speeltoestellen.
In het volgende fotoblog neemt Evelyne ons mee naar het Gemeentemuseum. Meer weten over Evelyne? Klik door voor meer informatie over Evelyne Photography!


Tip: op Kidsproof Den Haag vind je iedere dag heel veel leuke activiteiten in onze Uitagenda!