• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

10 leuke kinderfeestjes in en om Den Haag!

23 januari 2023
Op zoek naar een leuk kinderfeestje? We hebben 10 héle leuke partijtjes in Den Haag, Delft en Zoetermeer voor je op een rij gezet!
Feestjes genoeg bij De Uithof!
Feestje op de ijsbaan of in de sneeuw? Racen als een echte formule 1 coureur op de kartbaan en daarna nog lasergamen? De mogelijkheden bij De Uithof zijn eindeloos! Ieder feestje is inclusief een Kidsmeal. Súpergaaf!
Welk feestje wordt het?

Maak je eigen animatiefilmpje
Wil jij zelf een grappig animatiefilmpje maken met kleipoppetjes? Dat kan bij het kinderfeestje van Maakbeeld! Gebruik je fantasie en ga aan de slag in de studio van Maakbeeld of gewoon bij je thuis. Tip: deze workshop kan ook op school!
Feestje en workshops MaakbeeldGezellige knutselfeestjes
Dol op knutselen? Dan is een feestje verzorgd door Niekie Kids Design echt iets voor jou! Je kunt een strandtas, lampje of letter pimpen, een Rare Vogel maken of toch liever een robot? Het feestje kan thuis of op locatie. Leuk!
Niekie Kids Design

Feestje Science Centre Delft
Ga samen met je vriendjes & vriendinnetjes aan de slag als onderzoekers! Bouw je eigen robot, maak een alarm of zet een zonneauto in elkaar. Natuurlijk met wat lekkers én je kunt het Science Centre Delft ontdekken!
Welke workshop wordt het?Vlogfeestje met Vlogfeest!
Leer tijdens je partijtje vloggen als een echte YouTuber! Vlogfeest verandert je huis of tuin in een heuse filmset. Het feestje is op maat. Houd je van koken of gamen? Geen probleem. Met spannende challenges wordt het echt een tof feest!
Voor echte vlogfans

Onderwaterfeestje (5+)
Zeeprinsessen en piraten opgelet! Er moet een schat gevonden worden bij het partijtje van SEA LIFE Scheveningen. Helpen jullie mee? Tijdens de zoektocht kom je natuurlijk de mooiste zeedieren tegen. Met cadeau voor de jarige!
Dit feestje wil ik!Skaten, steppen & graffiti
Bij Skatepark Sweatshop vier je een superstoer skate- of stepfeestje. Ook gaaf: het graffitifeestje! Kun je niet kiezen? Een combi kan ook! De feestjes zijn geschikt voor alle stoere jongens en meiden vanaf 5 jaar.
Stoer feestje in het Skatepark

Gave feestjes bij Ayers Rock!
Bij Ayers Rock in Zoetermeer kunnen kleine en grote kids een geweldig partijtje vieren! Survivallen, klimmen of probeer het nieuwe spectaculaire hoogteparcours. Nieuw is ook de Kids Escape Room... Ontsnap jij uit Australië?
Klimmen, ontsnappen en meerNaar het poppentheater
Ook bij Kooman's Poppentheater kun je je kinderfeestje vieren! Je bezoekt één van de voorstellingen - misschien het nét nieuwe Ezelsei?- er is wat lekkers, een cadeautje en als je wilt een speurtocht naar het strand. Superleuk!
Feestje bij Kooman's

Feestje bij Avontura Delft
Een verjaardag vol plezier en avontuur vier je bij Avontura in Delft! Overal zijn speelpleinen, elk met hun eigen thema. Je kunt voetballen of basketballen, er zijn extra hoge trampolines, ballenkannonnen en speelcaravans. Topfeestje!
Kies een feestpakket!
 


En natuurlijk hebben we nog veel meer leuke kinderfeestjes verzameld op Kidsproof Den Haag.

Fijne verjaardag!