Haagse geheimtip: Het Paradijs voor peuters en kleuters

26 oktober 2021
Wat een fijn Haags plekje. Helemaal bovenin de Koninklijke Schouwburg Den Haag vind je het Paradijs; een kleine sfeervolle zaal met de leukste voorstellingen voor kindjes vanaf 0,5 jaar. Ook is er een fijne koffiehoek met speelplek. Een super manier om met jouw kleintje kennis te maken met theater.
Het Paradijs Den Haag
Elke vakantie en in het weekend zijn er voorstellingen voor iedereen vanaf twee jaar. Rondom de voorstellingen is er altijd van alles te doen voor de kinderen. Zo wordt elk theaterbezoek een feestje voor jong en oud.

Voorstellingen van de komende tijd in de kleinste zaal van de Koninklijke Schouwburg: Het Paradijs.

25 september 2022: BB (,05+): magische en muzikale show voor en met jouw baby
9 oktober 2022: Stip it (1,5+): ontdek wat je allemaal kunt met stippen!
24 oktober 2022: Superslow (2+): ga mee op reis door het hoofd van een peuter en breek uit je comfortzone
29 oktober 2022: Alles leuk en aardig (2+): vrolijke voorstelling over vriendschapHoud dit Haagse pareltje dus goed in de gaten als je met je peuter of kleuter een keer theater wilt beleven. We zetten alle voorstellingen natuurlijk ook in de uitagenda van Kidsproof Den Haag.

Koffie en limonade
Kom wat eerder naar de voorstelling en drink een kopje koffie in de bar op zolder. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen met het autokleed, de verkleedkist en ander speelgoed. Bij alle kindervoorstellingen staan er gratis bekers lekkere limonade klaar. Zo ga je lekker fris de voorstelling in. Geregeld komen spelers na de voorstelling naar de foyer om het publiek te ontmoeten. Op de foto, een handje schudden of een knuffel geven, het kan allemaal.

Kortom: De Koninklijke Schouwburg in Den Haag is een paradijs voor jonge theaterbezoekers! Wil jij met je peuter of kleuter een keer naar het theater in Den Haag dan is dit een mooie eerste kennismaking. En ze hoeven echt niet de hele voorstelling op hun stoel te blijven zitten, fijn toch!

Praktisch: je vind de Koninklijke Schouwburg aan het Korte Voorhout 3. Via de website bestel je kaartjes.


Naar de website