Haagse geheimtip: Het Paradijs voor peuters en kleuters

26 oktober 2021
Wat een fijn Haags plekje. Helemaal bovenin de Koninklijke Schouwburg Den Haag vind je het Paradijs; een kleine sfeervolle zaal met de leukste voorstellingen voor kindjes vanaf 0,5 jaar. Ook is er een fijne koffiehoek met speelplek. Een super manier om met jouw kleintje kennis te maken met theater.
Het Paradijs Den Haag
Elke vakantie en in het weekend zijn er voorstellingen voor iedereen vanaf twee jaar. Rondom de voorstellingen is er altijd van alles te doen voor de kinderen. Zo wordt elk theaterbezoek een feestje voor jong en oud.

Voorstellingen in de kleinste zaal van de Koninklijke Schouwburg: Het Paradijs.

7 november Thuis (2+) van Mime Wave
14 november en 27 maart 2022 Superlslow (2,5 +) van Bontehond
28 november De Koning bakt een huis (2+) van de witte pomp
19 december Het muizenhuis, Sam en Julia op reis (3+)Theater voor kindjes vanaf 0,5 jaar
Dit seizoen is er ook weer een voorstelling voor de aller-kleinste een theater beleving voor kids vanaf 0,5 jaar.
9 januari 2022 is een voorstelling voor kinderen vanaf een half jaar, ja echt! De voorstelling heet Wacht eens even.

Nog veel meer voorstellingen
Begin 2022 komen oa. Woezel en Pip (2+) en Kluizelaar (2+) ook nog naar het Paradijs.
Houd dit Haagse pareltje dus goed in de gaten als je met je peuter of kleuter een keer theater wilt beleven. We zetten alle voorstellingen natuurlijk ook in de uitagenda van Kidsproof Den Haag.

Koffie en limonade
Kom wat eerder naar de voorstelling en drink een kopje koffie in de bar op zolder. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen met het autokleed, de verkleedkist en ander speelgoed. Bij alle kindervoorstellingen staan er gratis bekers lekkere limonade klaar. Zo ga je lekker fris de voorstelling in. Geregeld komen spelers na de voorstelling naar de foyer om het publiek te ontmoeten. Op de foto, een handje schudden of een knuffel geven, het kan allemaal.

Kortom: De Koninklijke Schouwburg in Den Haag is een paradijs voor jonge theaterbezoekers! Wil jij met je peuter of kleuter een keer naar het theater in Den Haag dan is dit een mooie eerste kennismaking. En ze hoeven echt niet de hele voorstelling op hun stoel te blijven zitten, fijn toch!

Praktisch: je vind de Koninklijke Schouwburg aan het Korte Voorhout 3. Via de website bestel je kaartjes. Naar de website