1 jaar LEGO® STORE in the Mall of the Netherlands

28 maart 2022
De LEGO® STORE in the Mall of the Netherlands, voor grote en kleine LEGO fans, viert haar eerste verjaardag! Ben jij hier al geweest?
De nieuwe LEGO® STORE gevestigd in Westfield Mall of the Netherlands is er alweer één jaar. Een paradijs voor alle Lego fans, groot en klein. Onze kids werden super enthousiast toen ze hoorden dat er ook een LEGO® winkel in de Mall kwam en we zijn er ondertussen vaste bezoekers.

Afgelopen weekend bestond de zaak alweer 1 jaar en dat werd gevierd met een heus LEGO® feestje. Met een grote boog gele ballonnen was al van ver te zien dat het feest was.En een feestje was het. Met clown, schminkers, ballonnen en meer..Hoogtepunt was de toffe speurtocht met stempelkaart, waarmee je onderweg LEGO® kon verdienen. Dat wilden ze natuurlijk wel!Eerst maakten we een minifiguur. Maak je eigen LEGO-minifiguur is iets wat altijd kan in de store, maar vandaag mocht deze gratis mee naar huis! Super leuk om te doen: kies uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires. Wij gingen met een LEGO® poppetje in berenpak met een hartje en een cowboy met hoed en varken naar huis.De tweede stap van de speurtocht ging naar de Kies & Bouw-wand. Hier vul je zelf een beker met steentjes en elementen uit de wand, in allerlei verschillende kleuren en vormen. Het leverde op deze feestdag een uniek bouwsteentje van de STORE in The Mall op.Tot slot gingen we op de foto en mochten daarna de goodie bag ophalen. Ze waren helemaal blij want er zat onder andere LEGO® van Mario Kart in, de favoriet van zoonlief op dit moment!Natuurlijk moesten de kids nog even langs alle LEGO® dozen lopen en werden er diverse favorieten gescand bij de Digitale Box. Bij dit scherm scan je bijna elke LEGO® doos en laat je het model tot leven komen in 3D! Dat vinden ze natuurlijk magisch. Er is geen betere manier om een set te testen dan het eindresultaat met eigen ogen te zien.Houd deze LEGO® STORE in de gaten! Naast natuurlijk de nieuwste LEGO® sets kan je hier dus ook terecht voor spannende speelervaringen, activiteiten en evenementen die je alleen in LEGO® winkels tegenkomt. Niet alleen op speciale dagen, maar altijd is een bezoek aan deze winkel een feestje!Klik op de roze website button onderaan deze pagina voor alle praktsiche info over deze LEGO® STORE en kom een keer langs!

Je vindt de LEGO® STORE in de Westfield Mall of The Netherlands, het grootste overdekte winkelcentrum van Europa en een ideale bestemming voor een dagje uit. Benieuwd wat je nog meer kan doen in The Mall met je kinderen? Lees hier 10x tips voor een dagje Mall met kids.Naar de website