LEGOLAND in Scheveningen met kinderen!

23 juni 2021
Jippie! Legoland Discovery Centre Scheveningen is open! Wij mochten vast een kijkje nemen in Legoland, dat gebouw op de boulevard van Scheveningen waar die toffe giraffe Gigi voor staat.... Wat is Den Haag een geweldig kleurrijk LEGO speelparadijs voor kinderen rijker!
De bekende giraffe voor de deuren van LEGOLAND Scheveningen!
Het is zover: we hebben een LEGOLAND Discovery Centre gewoon hier op Scheveningen!



Na binnenkomst neem je de lift naar beneden. En ja, we vonden zelfs de lift al leuk:-). Echt álles is hier in het teken van LEGO! De naambordjes, wc's, hekjes... echt met oog voor detail is alles prachtig afgewerkt.



Bij binnenkomst wilde de jongste maar één ding: bouwen! Ze zag de LEGO® Friends tafels en heeft daar een prachtig dolfijnhuisje gemaakt.



Meer van piraten? Auto's? Het is er allemaal! Je kunt heel veel creaties bekijken maar vooral ook zelf veel bouwen aan de verschillende tafels vol met LEGO®!



Ondertussen had Kobe de LEGO® Ninjago afdeling al gevonden. Volg de training tot echte Ninja! Kom jij ongeschonden voorbij de laserstralen in het laser-doolhof? Vet! 



Miniland is zó tof! Je ziet Den Haag nagebouwd met meer dan een miljoen LEGO®-steentjes. Tot in de kleinste details! Binnenhof, Kurhaus, Vredespaleis en ja, we zagen óók de bekende giraffe Gigi:-)



Er beweegt van alles. Fietsers fietsen rond, bootjes in de grachten, de bus rijdt en het reuzenrad op de Pier draait... En na een paar minuten wordt het nacht en gaan de lichtjes aan in Den Haag. WAUW!



Miniland is zeker niet alleen kijken (wat al helemaal tof is, want je ziet steeds weer nieuwe details). Je kunt ook dingen doen. Bijvoorbeeld een goal proberen te maken in het Cars Jeans stadion van ADO! Mét spectaculair vuurwerk!



Hélemaal fantastisch vonden de kinderen de attractierit! Met een soort treinwagentje ga je langs een heel verhaal en schiet je met een toverstaf punten bijelkaar...



Voor de allerkleinsten is DUPLO-world natuurlijk helemaal het einde. Maar ach... je bent nooit te oud om op een eendje te zitten toch?



Er is zelfs een 4D-bioscoop met LEGO films die ook voor de kleintjes leuk zijn. Wij genoten van de film van LEGO City. Wat een spectakel! Wees overigens niet bang om een beetje nat te worden... (of ga niet helemaal vooraan zitten zoals wij:-).



En vlak voor je het pand verlaat, kom je natuurlijk door de winkel... Ook dit bleek een favoriet onderdeel van onze kinderen van het bezoek aan LEGOLAND Scheveningen...

LEGOLAND Scheveningen is speciaal voor gezinnen met kinderen van 3-12 jaar. Heel kidsproof dus!

Je kunt kaartjes reserveren! Klik door via de roze button voor alle informatie. En veel plezier!

Tamara & Jantine met onze kidsreporters Mila, Elin & Kobe - Kidsproof Den Haag


Naar de website