icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

7x leuke uitjes met kinderen op maandagochtend in Den Haag.

8 juni 2020
Laat je verrassen door alle toffe uitjes en activiteiten in en om Den Haag, óók op maandagochtend! We hebben een aantal maandagtips voor jou en je baby, peuter en kleuter op een rijtje gezet.
Maandagtips
De maandag lijkt altijd zo saai en stil, als je die dag jouw mama-, papa-, opa- of omadag hebt. Maar is dat wel zo? We hebben eens onze eropuitjes uitgepluisd en zijn tot de conclusie gekomen dat er eigenlijk best veel leuks te doen is met de kleine rakkers!

We hebben er een aantal voor je verzameld:

Pluk! Den Haag
Maandagochtend, dat je koffie wil drinken met die kleine die nog niet naar school gaat, maar dat alles dicht is. Fout! Pluk! Den Haag is dus open! Ook als je geen kleine hebt een goeie optie trouwens.
Pluk is een bijzondere kinderboerderij, fijne lunchroom, groentetuin, natuurspeeltuin... Altijd fijn bij Pluk en zeker voor kinderen!


Kunst en kids café

Het Kunst & Kids Café maakt overdag gebruik van de ruimte die DAK Kinderopvang gebruikt als BSO. Onder schooltijd kun je daarom met je kinderen van 0-4 jaar deze ruimte bezoeken tegen een vergoeding van € 2,50. Je hebt hier o.a. een dans- en theaterkamer en een afgesloten ontdekspeeltuin. Ook kun je kunstlesjes volgen met je kleine.
Daarnaast ontmoet je andere ouders en kun je genieten van koffie, thee en wat lekkers.
Openingstijden op maandag: 8.30 - 13.30 uur (op studiedagen en in schoolvakanties gesloten)

Avonturia

Mappa Mundia is de nieuwste attractie van Avonturia en staat voor Zoo, Fun & Expo, een kleinschalige dierentuin in Den Haag en 7 dagen per week geopend. Het is een combinatie van een dierentuin, belevenis, fantasie, expositie en educatie. In de wereld van Mappa Mundia kun je samen met je peuter goed vermaken, een echt dagje (ochtendje) uit in Den Haag.
Openingstijden op maandag: 9.00 - 18.00 uurMadurodam

In deze miniatuurstad is zo ontzettend veel te doen en te beleven! Neem nou alleen al de ieniemini huisjes en mensjes, te leuk om dit samen met je uk te bewonderen. Maar dat is nog niet alles, want er zijn ook nog de waanzinnige speeltuinen! Voor de kleinere bezoekers is de Nijntje speeltuin een superleuke speeltuin waar je samen kunt schommelen, klimmen en klauteren.

Mocht je nou vaker willen gaan, wat heel begrijpelijk is, dan is een abonnement iets voor jou! Daarmee kun je eindeloos genieten van het park. Een hele dag of voor een paar uurtjes. Extra leuk: met een abonnement krijg je 10% korting in de restaurants en shop én je krijgt 1 gratis parkeerkaart.SEA LIFE Scheveningen

Ontdek de wonderlijke onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen. Loop door de magische onderwatertunnel en zie de zeedieren vlak boven je hoofd zwemmen. Ontmoet ook de otters Sien & Saartje! SEA Life is het hele jaar door een goed idee!
Maak gebruik van de Vroege Vogel aanbieding tussen 10:00 en 11:00 uur, ticket moet wel voor 11:00 ingeleverd zijn, daarna mag je zo lang blijven als je wilt, uh... kunt.Monkey town

In dit overdekte speelparadijs kunnen ook de allerkleinste apen helemaal los. Lekker klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en trampolines. Toch liever met superlego of ravotten in de ballenbak? Ook dat kan bij Monkey Town Den Haag!
Van maandag t/m vrijdag geldt bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen van 1 t/m 3 jaar een speciaal Peutertarief.

LittleYOU

Een conceptstore en tegelijk ook een ontmoetingsplek voor ouders met jonge kinderen tot 6 jaar, dat is littleYOU. Geniet van een heerlijke koffie of ander lekker drankje en doe de nieuwste inspiratie op voor de inrichting van de baby- of kinderkamer, de samenstelling van de speelgoedkist, boeken- en kledingkast of over het geven van kinderfeestjes.
Voor de kinderen is er een enorme speelhoek - zeg maar speelkamer - waar ze zich flink kunnen uitleven terwijl jij met héél belangrijke zaken en andere mensen bezig bent!
Openingstijden op maandag: 9.00 - 17.00 uurKoffie en kind

Ook hier ontmoet je gezellige (groot)ouders en oppassen. Terwijl de kinderen heerlijk met elkaar kunnen spelen in de verschillende speelhoeken of in de natuurtuin, hebben de volwassenen een momentje voor een lekker kopje koffie of thee, wat lekkers en de krant. In de boekenhoek met zitkussens kunnen jullie samen een boekje te lezen. Superknus! Daarnaast worden er regelmatig thema-activiteiten georganiseerd.
Openingstijden op maandag: 9.00 - 13.30 uur

Verder zijn er natuurlijk altijd nog toffe speeltuinen in en om Den Haag te vinden. Leuk te combineren of af te wisselen met een kinderboerderij! Allemaal ook te vinden bij onze categorie Eropuit.

Fijne maandag!