Nieuwe attractie in Madurodam

15 juni 2023
Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!
Nieuwe familieattractie De Hollandse Meesters Madurodam
Madurodam blijft ons verrassen. De afgelopen jaren zijn er naast de miniaturen prachtige (binnen) attracties bijgekomen zoals The Flying Duchtman en de Waterwolf. Deze zomer opent De Hollandse Meesters. Een spectaculaire binnenattractie voor families waar kunstwerken tot leven komen en jij er onderdeel van wordt!



Je rent door de schilderijen van de ene verwondering naar de andere. Er is een verborgen klimpad om door te kruipen, een sterrenballenbak en nog veel meer waar we je in dit artikel over vertellen. Met de Hollandse Meesters heeft Madurodam er een échte doe-attractie bij waar super leuke avonturen te beleven zijn voor de hele familie, dat moet je meemaken!

Wil je de Hollandse Meesters bezoeken; reserveer dan je ticket online!

Nieuwe attractie Hollandse Meesters in Madurodam


De Hollandse Meesters

De Hollandse Meesters is een attractie waar je onderdompelt in de kleurrijke wereld van Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Johannes Vermeer, Judith Leyster en Rembrandt van Rijn. Hier spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Door de vortextunnel stap je in de wereld van De Hollandse Meesters: en dan begint het spektakel. Het is een beleving die je fantasie op hol laat slaan.

Nieuwe attractie Madurodam

Spring in de sterrenballenbak onder de Sterrennacht. Zwier aan de parels van het Meisje met de Parel. Dans tussen de tulpen van Leyster. Verwonder je over hoe de werken van Mondriaan tot leven komen en wordt onderdeel van De Nachtwacht. Ja, je hoort het goed. Hier wordt je zelf al spelend onderdeel van de wereld van De Hollandse Meesters.



Een fantastische reden om Madurodam (weer) eens te bezoeken! Tip: Online bestel je je tickets met korting.



Madurodam is één en al beleving

Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Van het park tot de spectaculaire attracties. Waar anders red je in een dag ons land van het water, ben je een beroemde dj én zie je kastelen en paleizen? Spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven én én spring je dwars door de schilderijen in de nieuwste attractie De Hollandse Meesters?



Ook op de planning: een bezoekje aan de koning en vliegen in een echt vliegtuig, The Flying Dutchman. Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Laat Nederland niet overstromen en steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Mijn zoon vindt dit dus het allerleukste en komt altijd met een nat pak thuis ;-)



Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Weeg jezelf bij de kaaswaag en ontdek hoeveel “kazen” jij weegt. Hoe sterk ben jij? Til jij meer kazen op dan je vader of moeder?



Draai ook aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld. Zet het reusachtige gemaal in werking en versla de woeste Waterwolf!


Nederland in het klein, speeltuinen en meer

In het park geniet je van honderden Nederlandse gebouwen en nog veel meer moois. Spot jij alle treinen, vliegtuigen, paleizen en de allerkleinste kermis van Nederland? Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten.



Wat lang niet iedereen weet, maar wat écht heel tof is in Madurodam zijn de mooie speeltuinen. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee (voor de wat grotere kids) en klauter in het reusachtige speelschip. Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: nijtje. Spring erop los op de trampoline en wip-wap op en neer in het vliegtuig van kleine nijn. Speelplezier gegarandeerd.

Kortom: samen beleef je in Madurodam een dag vol doen, zien spelen en leren. Met nieuwe attracties en mooie speeltuinen is er zoveel te doen, kom ontdekken! Naar de website