• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Eropuit met Pasen!

23 maart 2023
Ga jij er ook lekker op uit met je kinderen tijdens het Paasweekend? Wij hebben een aantal leuke Paasuitjes voor het hele gezin in de Haagse regio voor je op een rijtje gezet!
Zo'n Paasweekend is een heerlijk moment op er samen op uit te gaan. En dat er heel veel leuks te doen is in onze regio laten we je maar al te graag zien.

Word jij graag door je kinderen verrast met een heerlijke paasbrunch? Op zaterdag 8 april is de Kids Paasbrunch workshop bij de Haagse Kookschool en maken ze allerlei lekkers voor op de Paastafel.

Op zaterdag 8 april is ook het Lammetjesfeest op deze leuke boerderij in Wassenaar. 

Kom je zondag 9 april ook paaseieren zoeken bij paviljoen Onder de Watertoren? Na al dat zoeken heb je vast trek in lekkere pannenkoeken die je op het fijne terras op eet. Er is ook een Paaskleurplaat én een verrassing. Kom ook naar dit fijne plekje aan de rand van Den Haag!Het hele Paasweekend, van 8 t/m 10 april, zijn er allerlei paasactiviteiten bij Boerderij BuytenDelft. Kijk snel wat er allemaal te doen is: van een ponyworkshop tot paaseieren verven en lente loempotjes maken.

Ook een geweldig uitje met het hele gezin is een ritje in de stoomtrein! Bij Stoomtrein Katwijk Leiden loopt op Eerste en Tweede Paasdag ook de Paashaas vrolijk rond. Het museum erbij is ook superleuk en interessant voor jong en oud. Kom ook!Liever een paar dagen helemaal weg? Neem dan eens een kijkje op Kidsproofvakantie. Je vindt er de leukste adresjes voor overnachten met kids!

In onze Paas-uitagenda vind je dagelijks nieuwe Paasuitjes bij jou in de buurt. Check hem dus regelmatig even en blijf op de hoogte!

Vrolijk Pasen!