• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Tijd voor een FEESTJE?! Check deze 8 toppers in en om Den Haag!

9 mei 2023
Nog voor de zomervakantie het feestje vieren van je jarige Job of Jet? Check hieronder een paar héle leuke feestjes: zowel binnen als buiten, voor groot en klein, voor sportievelingen en smulpaapjes. Fijne verjaardag!
Stoer en uitdagend!
Zin in een uitdagend en supercool kinderfeestje? Dan ben je bij GameCity Zoetermeer aan het juiste adres! Karten, lasergamen, bungee soccer, Prison Island en nog véél meer. Combinaties zijn ook mogelijk én je kunt blijven eten!


Strandschatten en -spelen
Vier je feestje op het strand met Stichting Ken je omgeving en ga op ontdekkingstocht langs de vloedlijn van Scheveningen of Kijkduin. De zee brengt elke dag weer andere schatten. Welke vind jij?

Secret mission
Kruip in de huid van een Geheim Agent tijdens het partijtje van Bootcamp4Kids. Een sportief en spannend feestje! Ook kun je kiezen voor een thema als Superhelden, Supermodel of Ninja. Inclusief toffe uitnodiging. En nu met €10,- korting!

Pizzabakkers gezocht!
Bak je favoriete pizza tijdens een heuse pizza party! Jij en je vriendjes zijn van harte welkom bij Gusto. Na het versieren van je eigen pizza gaat hij de oven in. En dat bakken gaat gelukkig heel snel... Kunnen jullie lekker smullen!Feestje in het poppentheater
Genieten van een prachtige voorstelling in het oudste poppentheater van Nederland en daarna met een speurtocht naar het strand. Klinkt dat niet fijn? Kooman's Poppentheater  regelt het graag voor jou en je vriend(innet)jes!

Natuur is een feest
De natuurfeestjes van Natuur is een feest zijn onvergetelijk. Dierensporen zoeken, vuur maken, een feestje in het donkere bos, vleermuizen spotten met een batdetector, heksencursus... Echt voor ieder wat wils!

Pak die golf!
Een feestje bij Hart Beach betekent heel veel lol op het strand. Met verschillende activiteiten als surfen, beach games en longboarden bijvoorbeeld. En jij en je vrienden en vriendinnen kunnen ook lekker blijven eten. Top!

Naar de website