icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Academy of Vocal ArtsTerug naar het overzicht

Is jouw kind dol op zingen? Ga dan een keer kijken bij de ACVA met haar geweldige kinderkoren in Den Haag
Zingen is een teamsport! Er zijn zanggroepen voor verschillende leeftijden. De eerste startersklas is voor kinderen vanaf 3 jaar. Spelenderwijs leren de allerkleinsten hun stem ontdekken en ervaren hoe leuk zingen is! Kinderen stromen op basis van leeftijd steeds verder door en ontwikkelen zich steeds verder op muzikaal gebied.

Kennismakingspakket
Je kunt ook eerst uitproberen of zingen bij de Academy of Vocal Arts iets voor jou is met een kennismakingspakket voor € 15. Dit bestaat uit een testje en twee gratis proeflessen. Voor de Startersklas is er niet een testje, maar een gesprekje. Zo kun je samen met je kind na het volgen van de proeflessen gemakkelijker beslissen om definitief in te schrijven.

Zingen bij de Academy of Vocal Arts is voor jongens en meisjes! Een paar keer per jaar zijn er ook echte optredens. Kijk hiervoor in de Uitagenda.

Klik voor meer informatie, filmpjes en foto's even door naar de site via de roze button. Check ook zeker het blog onderaan deze pagina even. Daar lees je de ervaring van een moeder.


Tip: op Kidsproof Den Haag vind je enorm veel leuke clubjes voor kinderen!

Academy of Vocal Arts

Louis Couperusplein 33
2514 HP Den Haag
Openingstijden De lesdagen- en tijden zijn verschillend per groep. Prijs Kennismakingspakket € 15. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mauritshuis open!

Mauritshuis open!

Het Meisje met de parel en de dieren in de schilderijen in het Mauritshuis hebben jullie gemist! En wist je dat de hele zomer de beroemde paardententoonstelling van George Stubbs is te zien? Kom snel langs, kids t/m 18 jaar zijn gratis!

Reserveer je ticket!