Academy of Vocal ArtsTerug naar het overzicht

Academy of Vocal Arts

Louis Couperusplein 33
2514 HP Den Haag
Openingstijden De lesdagen- en tijden zijn verschillend per groep. Prijs Kennismakingspakket € 15.
Is jouw kind dol op zingen? Ga dan een keer kijken bij de ACVA met haar geweldige kinderkoren in Den Haag
Zingen is een teamsport! Er zijn zanggroepen voor verschillende leeftijden. De eerste startersklas is voor kinderen vanaf 3 jaar. Spelenderwijs leren de allerkleinsten hun stem ontdekken en ervaren hoe leuk zingen is! Kinderen stromen op basis van leeftijd steeds verder door en ontwikkelen zich steeds verder op muzikaal gebied.

Kennismakingspakket
Je kunt ook eerst uitproberen of zingen bij de Academy of Vocal Arts iets voor jou is met een kennismakingspakket voor € 15. Dit bestaat uit een testje en twee gratis proeflessen. Voor de Startersklas is er niet een testje, maar een gesprekje. Zo kun je samen met je kind na het volgen van de proeflessen gemakkelijker beslissen om definitief in te schrijven.

Zingen bij de Academy of Vocal Arts is voor jongens en meisjes! Een paar keer per jaar zijn er ook echte optredens. Kijk hiervoor in de Uitagenda.

Klik voor meer informatie, filmpjes en foto's even door naar de site via de roze button. Check ook zeker het blog onderaan deze pagina even. Daar lees je de ervaring van een moeder.


Tip: op Kidsproof Den Haag vind je enorm veel leuke clubjes voor kinderen!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs