Budocentrum JunanseiTerug naar het overzicht

Budocentrum Junansei

Multatulilaan 92
2251 ZM Voorschoten
Openingstijden De lessen worden gegeven in de gymzaal van het Adelbert College, Deijlerweg 63 in Wassenaar. Prijs Zie website
Supergave lessen in Japanse krijgskunsten volg je bij Budocentrum Junansei!

Bij Budocentrum Junansei wordt les gegeven in diverse Japanse krijgskunsten. Zo kan je er lessen volgen in Ju-Jutsu, Aikido, Kobudo (zwaardvechten) en Tuimelbudo. In de jeugdlessen zijn de technieken aangepast aan de beleving van de kinderen. 

Om te kijken welke les het beste bij je past, kan je altijd een (gratis) proefles komen volgen! De lessen worden met veel passie gegeven door de gecertificeerde docenten Esther van Diggelen en Sam Sosef. 

Ju-Jutsu (vanaf 6 jaar). Dit is een erg complete zelfverdedigingskunst. De stijl van Ju-Jutsu die bij Budocentrum Junansei gegeven wordt, is ontstaan uit een combinatie van een groot aantal traditionele Japanse krijgskunsten. Omdat er zo veel in zit, is het Ju-Jutsu erg geschikt voor zelfverdediging en raak je er niet op uitgekeken.

Aikido (vanaf 7 jaar). Aikido is een zelfverdedigingskunst met soepele en cirkelvormige bewegingen. Je leert klem- en werptechnieken en natuurlijk vormen wederzijds respect en discipline ook de basis voor deze trainingen. 

Kobudo (vanaf 7 jaar). Tijdens deze lessen zwaardvechten (Kobudo) worden er verschillende zwaardtechnieken beoefend. Vanwege de veiligheid wordt er met houten of zachte oefenzwaarden getraind. 

Tuimelbudo (vanaf 4 jaar). Bij Tuimelbudo leren kinderen de beginselen van Judo/Ju-Jutsu. Dit doen ze door bijvoorbeeld te leren valbreken en ze oefenen met andere kinderen. Hierdoor krijg je erg sociale lessen. 

Wil je meer weten, klik dan door via de roze button. Naast de reguliere lessen jeugd Ju-Jutsu, worden er ook cursussen Zelfverdediging & Weerbaarheid voor kinderen (6-13 jaar) gegeven. 

Tip: Vier je verjaardagsfeestje bij Budocentrum Junanasei, cool!
&l

Blogs & filmpjesAlle blogs