icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Budocentrum JunanseiTerug naar het overzicht

Supergave lessen in Japanse krijgskunsten volg je bij Budocentrum Junansei!

Bij Budocentrum Junansei wordt les gegeven in diverse Japanse krijgskunsten. Zo kan je er lessen volgen in Ju-Jutsu, Aikido, Kobudo (zwaardvechten) en Tuimelbudo. In de jeugdlessen zijn de technieken aangepast aan de beleving van de kinderen. 

Om te kijken welke les het beste bij je past, kan je altijd een (gratis) proefles komen volgen! De lessen worden met veel passie gegeven door de gecertificeerde docenten Esther van Diggelen en Sam Sosef. 

Ju-Jutsu (vanaf 6 jaar). Dit is een erg complete zelfverdedigingskunst. De stijl van Ju-Jutsu die bij Budocentrum Junansei gegeven wordt, is ontstaan uit een combinatie van een groot aantal traditionele Japanse krijgskunsten. Omdat er zo veel in zit, is het Ju-Jutsu erg geschikt voor zelfverdediging en raak je er niet op uitgekeken.

Aikido (vanaf 7 jaar). Aikido is een zelfverdedigingskunst met soepele en cirkelvormige bewegingen. Je leert klem- en werptechnieken en natuurlijk vormen wederzijds respect en discipline ook de basis voor deze trainingen. 

Kobudo (vanaf 7 jaar). Tijdens deze lessen zwaardvechten (Kobudo) worden er verschillende zwaardtechnieken beoefend. Vanwege de veiligheid wordt er met houten of zachte oefenzwaarden getraind. 

Tuimelbudo (vanaf 4 jaar). Bij Tuimelbudo leren kinderen de beginselen van Judo/Ju-Jutsu. Dit doen ze door bijvoorbeeld te leren valbreken en ze oefenen met andere kinderen. Hierdoor krijg je erg sociale lessen. 

Wil je meer weten, klik dan door via de roze button. Naast de reguliere lessen jeugd Ju-Jutsu, worden er ook cursussen Zelfverdediging & Weerbaarheid voor kinderen (6-13 jaar) gegeven. 

Tip: Vier je verjaardagsfeestje bij Budocentrum Junanasei, cool!
&l

Budocentrum Junansei

Multatulilaan 92
2251 ZM Voorschoten
Openingstijden De lessen worden gegeven in de gymzaal van het Adelbert College, Deijlerweg 63 in Wassenaar. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mauritshuis open!

Mauritshuis open!

Het Meisje met de parel en de dieren in de schilderijen in het Mauritshuis hebben jullie gemist! En wist je dat de hele zomer de beroemde paardententoonstelling van George Stubbs is te zien? Kom snel langs, kids t/m 18 jaar zijn gratis!

Reserveer je ticket!