CGV Die HagheTerug naar het overzicht

Gymmen, turnen en springen op alle niveaus kun je bij deze leuke sportclub in Den Haag.

Die Haghe is een gezellige, actieve en bloeiende vereniging met ruim 1.400 leden. De lessen vinden plaats in gymzalen op diverse locaties in Den Haag.

Die Haghe heeft een groot lesaanbod voor recreatief turnen vanaf 2,5 jaar. De peuters en kleuters krijgen gemengd les. Vanaf groep 3 zijn de turnlessen specifiek op jongens of meisjes gericht. Overigens is er ook een ouder-kindgymles voor kindjes vanaf 18 mnd.

Wil je eerst een keer kijken bij een les? Dat kan! Je krijgt twee gratis proeflessen, zonder enige verplichtingen.

Kijk bij het lesaanbod op de site via de roze button hieronder voor de lestijden en locaties. Stuur een e-mail naar de train(st)er die erbij staat en je krijgt spoedig bericht over de proeflessen.

Tip: je kunt bij Die Haghe ook dansen en op freerunning! Weten wat dat is? Klik dan snel door naar de website via de roze button.

CGV Die Haghe


Openingstijden Zie website voor het lesrooster Prijs zie website voor de verschillende tarieven Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwe attractie in Madurodam!

Nieuwe attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters