Particuliere zwemlessenTerug naar het overzicht

Op een leuke manier goed leren zwemmen. Persoonlijke begeleiding centraal bij Mulder Sport Zoetermeer!
Zwem ABC voor kinderen vanaf 4 jaar.

De lesgroepjes bestaan uit maximaal 12 kinderen, onder begeleiding van twee zweminstructeurs. Deze gaan met de kinderen mee het water in gaan. Zo voelt je kind zich veilig en krijgt snel de basisvaardigheden voor de verschillende diploma's onder de knie.

De lessen zijn opgebouwd volgens de ABC-methode. De nadruk ligt op het spelenderwijs aanleren van de verschillende zwemslagen. De zwemlessen zijn 1 x per week 45 minuten. Er wordt 7 dagen per week lesgegeven.

Heb je een al wat ouder kind zonder zwemdiploma? Er is ook een speciale lesgroep voor kinderen van 10 jaar en ouder. Deze les is op dinsdag van 19:00 - 19:45 uur.

Naast de reguliere zwemlessen is er nog small group swimming. Deze groepjes bestaan uit maximaal 5 kinderen en deze les duurt 40 minuten. Het volgen van privélessen is ook mogelijk.

Voor meer informatie over lesdata en tijden klik je even door naar de site via de roze button. Als je contact opneemt vermeld er dan even bij dat je via Kidsproof komt.

Tip: zoek je vaker leuke tips voor kinderactiviteiten in Den Haag en omgeving? Bekijk dan ook onze Eropuit-tips!

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van de leukste kinderactiviteiten?
Like ons nu dan mis je niks!

Mulder Sport Zoetermeer

Parkdreef 199a
2724 EP Zoetermeer
Prijs Particuliere zwemles € 41,95 per maand. Inschrijfkosten € 22. Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Museumnacht Kids Den Haag!

Museumnacht Kids Den Haag!

Haagse avonturiers opgelet! Vier hét culturele feestje voor het hele gezin op 16 maart! Op maar liefst 16 locaties is er na sluitingstijd een speciaal programma met als thema tijdreizen. Mis het niet en reserveer je tickets!

Programma & tickets