Leszwemmen ABCTerug naar het overzicht

Op een leuke manier goed leren zwemmen? Bij Muldersport doe je dit spelenderwijs!

De zwemlessen duren 45 minuten en de groepen bestaan uit maximaal 12 kinderen. Er wordt tot vlak voor het behalen van het A-diploma lesgegeven door een lesgever en een assistent. Beide staan bij de kinderen in het water.

De lessen vlak voor het behalen van het A-diploma en de lessen voor de hierop volgende diploma’s worden gegeven door één lesgever. Voel je veilig en krijg snel de basisvaardigheden voor de verschillende diploma's onder de knie. 

De wachttijd is afhankelijk van de gekozen dag en tijdstip en varieert van direct plaats tot ongeveer 10 weken. Tijdens de zomervakantie gaan de zwemlessen gewoon door. Meer weten over het zwemmen of wil je je inschrijven? Klik dan via de roze button door naar de website!

Tip 1: Zwemmen kun je ook bij Muldersport Zoetermeer!

Tip 2: Kijk voor alle zwembaden in en rond Den Haag bij onze categorie Clubjes

Muldersport

Loevesteinlaan 885
2533 BW Den Haag
Openingstijden zie website voor het lesrooster. Prijs Abonnemen bij 1 les in de week: €44 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwe attractie in Madurodam!

Nieuwe attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters