Theaterschool RabarberTerug naar het overzicht

Vind jij het leuk om met theater bezig te zijn? Dan is Rabarber iets voor jou! Vanaf 6 jaar.
Rabarber is al ruim 30 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar een passend programma. Van basisklassen voor beginnende kinderen en opleidings-, musical- en productieklassen voor tieners  tot (voor)opleidingen voor jongeren en jongvolwassenen die van theater hun beroep willen maken.

Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er de volgende mogelijkheden:

Tadaa
Een kortere cursus voor kinderen van 6 en 7 jaar, om te ontdekken of theater iets voor hen is. De jonge spelers repeteren met spel en beweging. In deze groep staat spelplezier voorop en krijgen de kinderen inzicht in het verschil tussen de werkelijkheid en de spelrealiteit.

Basisgroep
Start je tussen de 7 en 10 jaar dan kom je in de basisgroep en krijg je één uur toneel. Vanaf 9 jaar in combinatie met één uur dans. Naast spelplezier wordt de spel durf belangrijker. Je leert samen te spelen, improvisatie te maken en korte scènes te spelen. Ook leer je met korte teksten en vanuit verhalen personages neer te zetten.

Opleidingsgroep
Na de basisgroep stroom je door naar de opleidingsgroep. Naast één uur toneel, krijg je ook één uur dans. Nu ga je dieper in op de lesstof en nemen rolverdieping, improvisatie, tekst en scènestudie een belangrijke plaats in. 

Elke vakantie speelt Rabarber een leuke familievoorstelling en worden er theaterworkshops gegeven. Heb jij zin om ook iets met theater te doen, aarzel dan niet en geef je op voor een van de groepen of de eerstkomende proeflesdag. Klik snel op de roze button of mail voor meer informatie.

Tip: houd onze Uitagenda in de gaten voor leuke voorstellingen!

PS: Veel oud-leerlingen van Rabarber hebben in de theater-, film- en televisiewereld hun weg gevonden. Zo zijn bij Rabarber begonnen: Barry Atsma, Eva Duijvestein, Gijs Naber, Fedja van Huêt, Georgina Verbaan en nog vele anderen!

Rabarber

Bilderdijkstraat 35
2513 CM Den Haag
Openingstijden Op de site staat het lesprogramma (via de roze button). Prijs Tadaa – € 195,- Basis 1 en 2 – € 225,- Basis 3 – € 335,- Opleidingsklas 10/11 – € 335,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek in Den Haag!

Kinderboekenweek in Den Haag!

Het thema van de Kinderboekenweek is 'En toen' en neemt je mee op reis in de tijd... spannend! Pak een boek en verdwaal lekker in de mooiste verhalen. En check hier superleuke activiteiten in de Kinderboekenweek!

Activiteiten in de Kinderboekenweek