Scouting Brigitta ValentijnTerug naar het overzicht

Unieke scoutinggroep in Den Haag zonder uniform. Wekelijks samenkomen voor avontuur en vriendschap!
De Brigitta Valentijn is een scoutinggroep waar je geen uniform hoeft te dragen. Gewoon, lekker in je eigen kleren wekelijks samenkomen voor leuke activiteiten.

Elke week is het weer anders. De ene week maak je een kampvuur waarop je brood bakt en doe je een bosspel. De andere week maak je een knutsel of een fotostrip en leer je houthakken. 

Naast de wekelijkse activiteiten worden er regelmatig bijzondere activiteiten georganiseerd als Grote Groeps Weekend, een Boerenkooltocht of een Pleebeksjow. Het absolute hoogtepunt van het jaar is het zomerkamp.

Ben je 5 jaar of ouder en benieuwd of het wat voor jou is? Kom dan gewoon een keertje kijken! (Vanaf 4,5 jaar mag je ook zeker een kijkje komen nemen). Je mag 3x gratis komen kijken voor je besluit lid te worden. Meer informatie vind je via de roze button.

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

Scouting Brigitta Valentijn

Wijndaelerweg 12
2554 BZ Den Haag
Prijs Vanaf €21,10 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Museumnacht Kids Den Haag!

Museumnacht Kids Den Haag!

Haagse avonturiers opgelet! Vier hét culturele feestje voor het hele gezin op 16 maart! Op maar liefst 16 locaties is er na sluitingstijd een speciaal programma met als thema tijdreizen. Mis het niet en reserveer je tickets!

Programma & tickets