De Vliegende HollanderTerug naar het overzicht

Gezellige waterscoutinggroep. Kom ook leuke, leerzame en spannende dingen doen!
Bij scoutinggroep de Vliegende Hollander geniet je van sport en spel dankzij een groot aanbod aan sportieve en recreatieve activiteiten. 

Bij de Welpen (7-11 jaar) beleef je op zaterdag altijd veel plezier in en om het clubhuis met elke week een ander thema. Bijvoorbeeld cowboys en indianen of piraten. In het clubhuis ga je knutselen om maskers te maken of bijvoorbeeld bruggen te bouwen van spaghetti.

In de zomer worden kano's en kajaks gebruikt om lekker te varen op het water van de parken Oosterbeek en Clingendael. 

Lijkt het je leuk om ook een vliegende hollander te worden? Je mag 3 keer gratis meedoen om te kijken of scouting iets voor jou is. Stuur gewoon een mailtje. 

Meer informatie over Scoutinggroep de Vliegende Hollander vind je via de roze button.

Tip: nog meer leuke clubs vind je in onze categorie Clubjes.

Scoutinggroep de Vliegende Hollander

Park Oosterbeek 4
2244 VJ Wassenaar
Openingstijden De welpen komen iedere zaterdag bij elkaar van 10.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 16.30 uur. Prijs Contributie €75,- per half jaar exclusief eenmalige installatiekosten €17,50 Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Museumnacht Kids Den Haag!

Museumnacht Kids Den Haag!

Haagse avonturiers opgelet! Vier hét culturele feestje voor het hele gezin op 16 maart! Op maar liefst 16 locaties is er na sluitingstijd een speciaal programma met als thema tijdreizen. Mis het niet en reserveer je tickets!

Programma & tickets