Silvester ZwemschoolTerug naar het overzicht

Kleine groepjes met intensieve begeleiding. Zwemlocaties in Leidschenveen, Zoetermeer en Voorschoten.
Bij zwemschool Silvester krijg je zwemles met veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en communicatie. De lessen worden gegeven volgens een beproefde methodiek onder begeleiding van twee instructeurs in het water met maximaal 6 kinderen in de voorbereidende fases en maximaal 9 kinderen voor de afzwemgroepen A, B en C. De kinderen krijgen goede persoonlijke begeleiding in deze kleine groepjes.

Er zijn drie leslocaties: Activity Health Center in Leidschenveen, Zwembad De Driesprong in Zoetermeer en Zwembad Het Wedde in Voorschoten.

Silvester biedt verschillende lessen aan, zoals:

· Wekelijkse zwemles voor het ABC-diploma (5-12 jaar)
· Zwemvaardigheid 1, 2 en 3,
· Snorkelen 1, 2 en 3
· Survival
· Techniek
· Versnelde zwemlessen voor het ABC-diploma

Silvester Zwemschool is aangesloten bij Keurmerk het Nieuwe Zwemmen, dat garant staat voor een moderne, veilige en effectieve methodiek.

Klik voor meer informatie op de roze button.

Tip voor papa en mama: wist je dat we een categorie Opvoeding hebben? Hier vind je allerlei handige tips en adresjes zoals oppasservices, peuterscholen, bso's, kindercoaches en nog veel meer.

Silvester Zwemschool

Henri Faasdreef 226
2492 JP Den Haag
Openingstijden Per locatie zijn de lestijden verschillend. Prijs € 17,50 per zwemles Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vol verwachting klopt ons hart...

Vol verwachting klopt ons hart...

De spanning stijgt... nog even en het is pakjesavond! Vooral een hele gezellige tijd. Klik door naar de leukste Sinterklaasuitjes, surprise tips en nog meer!

Sinterklaas uitjes