Zwemles SterrenbadTerug naar het overzicht

In het Sterrenbad in Wassenaar leren kinderen zwemmen volgens het zwem ABC met Jip het Nijlpaard.
In het Sterrenbad kunnen kinderen vanaf 4 jaar starten met zwemles. Ze worden opgeleid voor de diploma's: A, B, C, Zwemvaardigheid I, II en III. Ook zijn er gediplomeerde mensen die kunnen opleiden voor de Engelse diploma's: Brons, Zilver en Goud.

De gewone zwemlessen duren 45 minuten. De kinderen krijgen het Jip zwemlesstickerboekje en bij iedere mijlpaal krijgen ze een sticker om in het boekje te plakken. Dat werkt leuk en stimulerend!
 
Iedere eerste les van de maand zwemmen de kinderen met kleren aan. Dit is voor de ouders gelijk de kijkles. Alle andere weken zijn de lessen te volgen via een groot scherm in het Café Plaza.
 
Een leuke extra is dat je tijdens en na de lessen kan vrijzemmen in het tropische recreatiebad voor slechts € 3,- per persoon.

Kijk voor verdere informatie als zwemtijden en inschrijven op de website via de roze button hieronder.

Tip: kijk ook eens bij andere zwembaden in en om Den Haag voor zwemlessen.

Sportplaza Wassenaar BV Sterrenbad

Generaal Winkelmanlaan 2
2243 AZ Wassenaar
Openingstijden Zie website voor actuele openingstijden.  Prijs € 62,25 4 wkn kaart, 1 keer per week zwemles. € 30,20 inschrijfgeld. Zie verder website. Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vol verwachting klopt ons hart...

Vol verwachting klopt ons hart...

De spanning stijgt... nog even en het is pakjesavond! Vooral een hele gezellige tijd. Klik door naar de leukste Sinterklaasuitjes, surprise tips en nog meer!

Sinterklaas uitjes