Zwemlessen in de BlinkerdTerug naar het overzicht

Haal je zwemdiploma bij zwembad de Blinkerd! Volg de lessen op verschillende dagen in de week!
Voor het A-diploma leer je de basisbeginselen van het zwemmen. Na het behalen van het B- en C-diploma ben je zwemveilig. De 3 diploma's samen vormen het Zwem-ABC!

Zodra je je aanmeldt, kom je op een wachtlijst te staan, omdat veel kinderen willen leren zwemmen. Meld je kind dus tijdig aan, dit kan vanaf 5-jarige leeftijd.

Wil je zwemles voor een jonger kind? Dan kun je terecht bij diverse zwemverenigingen. Klik voor meer info hierover en over de zwemlessen bij de Haagse zwembaden (waaronder de Blinkerd) door via de roze button. 

Tip: Bekijk ons complete overzicht van zwemlessen in en rond Den Haag!

Zwembad de Blinkerd

Seinpoststraat 150
2586 HC Den Haag
Openingstijden Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Voor exacte tijden zie website. Prijs Maandabonnement € 17,80, te koop aan de kassa van het zwembad (verlengen kan wel online). € 5 borg voor de zwempas (eenmalig). Met Ooievaarspas is zwemles voor jeugd gratis. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De 24 leukste zomerkampen!

De 24 leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?