Academy of Vocal ArtsTerug naar het overzicht

De Academy of Vocal Arts in Den Haag is dé zangschool voor kinderen van 3,5 tot 16 jaar in Nederland.
Kan jouw kind geen genoeg krijgen van zingen? Dan is de ACVA de juiste plek! Al dertig jaar leren ze hier kinderen hun stem te gebruiken en samen te zingen in koorverband. Dat is niet alleen heel goed voor ze, maar ook nog eens ontzettend leuk.

Omdat elk kind anders is, werken ze bij de ACVA op maat. Voordat jouw kind begint krijg je een korte intake en twee proeflessen om te kijken bij welke groep jouw kind het beste past. Als dit bevalt start je met het eerste jaar.

TIP: Heb jij ook een kind dat zingen leuk vindt? Overweeg dan het kennismakingspakket van de ACVA. Voor €20,- krijgt je kind een intake en mag hij of zij twee proeflessen volgen. Zo kun je samen met je kind kijken of zingen bij de ACVA iets voor jullie is. Aanmelden kan 24/7; instromen gedurende het jaar is dus mogelijk! Meer informatie vind je via de roze button op deze pagina!

Echt leren zingen
Er zijn zanggroepen voor verschillende leeftijden. De eerste startersklas is voor kinderen vanaf 3 jaar. Spelenderwijs leren de allerkleinsten hun stem ontdekken en ervaren hoe leuk zingen is! Kinderen stromen op basis van leeftijd steeds verder door en ontwikkelen zich steeds verder op muzikaal gebied.

Zingen bij de Academy of Vocal Arts is voor jongens en meisjes! Een paar keer per jaar zijn er ook echte optredens. Kijk hiervoor in de Uitagenda.

Dit is de locatie waar je lessen kunt volgen:
- Haringstraat 60 Den Haag (Scheveningen)

Klik voor meer informatie en aanmelden door naar de site via de roze button.

Bekijk dit leuke filmpje en lees het ervaringsblog van de moeder van Sam onderaan deze pagina.


Academy of Vocal Arts

Haringstraat 60
2586 XZ Den Haag
Openingstijden De lesdagen- en tijden zijn verschillend per groep. Prijs De intake kost € 20,-
(contant te voldoen tijdens het kennismakingsgesprekje).
Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Supergave attractie in Madurodam!

Supergave attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters