Academy of Vocal ArtsTerug naar het overzicht

De Academy of Vocal Arts in Den Haag is dé zangschool voor kinderen van 3,5 tot 16 jaar in Nederland.
Kan jouw kind geen genoeg krijgen van zingen? Dan is de ACVA de juiste plek! Al dertig jaar leren ze hier kinderen hun stem te gebruiken en samen te zingen in koorverband. Dat is niet alleen heel goed voor ze, maar ook nog eens ontzettend leuk.

Omdat elk kind anders is, werken ze bij de ACVA op maat. Voordat jouw kind begint krijg je een korte intake en twee proeflessen om te kijken bij welke groep jouw kind het beste past. Als dit bevalt start je met het eerste jaar.

Echt leren zingen
Er zijn zanggroepen voor verschillende leeftijden. De eerste startersklas is voor kinderen vanaf 3 jaar. Spelenderwijs leren de allerkleinsten hun stem ontdekken en ervaren hoe leuk zingen is! Kinderen stromen op basis van leeftijd steeds verder door en ontwikkelen zich steeds verder op muzikaal gebied.

Zingen bij de Academy of Vocal Arts is voor jongens en meisjes! Een paar keer per jaar zijn er ook echte optredens. Kijk hiervoor in de Uitagenda.

Klik voor meer informatie, filmpjes en foto's even door naar de site via de roze button. Hier kan je jouw kind ook aanmelden voor de kennismaking om te ontdekken of ze het leuk vinden.

Er zijn twee locaties waar je lessen kunt volgen:
- Haringstraat 60 Den Haag (Scheveningen)
- in de Heldring Business School, Morsestraat 1, Den Haag

Academy of Vocal Arts

Haringstraat 60
2586 XZ Den Haag
Openingstijden De lesdagen- en tijden zijn verschillend per groep. Prijs De intake kost € 15,-
(contant te voldoen tijdens het kennismakingsgesprekje).
Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

Leuke gezinsuitjes in en om Den Haag