Capoeira bij Kahpu FlowTerug naar het overzicht

Ga voor dans, muziek en positieve energie met de toffe Capoeira lessen bij Kahpu Flow!
Capoeira is een holistische kunstvorm: muziek, dans, spelen, theater, dierenbewegingen, samenspel en zingen in één! Al deze elementen stimuleren de verbinding van kinderen met henzelf, anderen en hun omgeving.

Tijdens de les bij Kahpu Flow maak je samen muziek in de ‘roda’, de magische cirkel van capoeira. Je gaat zingen over de natuur, dieren en nog meer leuke onderwerpen voor kinderen. Ook ga je bewegen, dansen en improviseren op het swingende capoeira ritme. Samen spelen, leren en vriendjes maken!

Voor elke leeftijd zijn de spin, de leeuw, de kleine ratslag, de handstand, balanceren op een been, het bruggetje de basis bewegingen. Bekijk het coole filmpje voor een impressie:Capoeira voor peuters wordt gegeven bij Kunst & Kids Café Den Haag, Acaciastraat 182. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Voor meer info klik je op de roze button of stuur een e-mail met je vraag naar capoeiradenhaag@gmail.com.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Den Haag. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Capoeira Den Haag KAHPU FLOW

Parelmoerhorst 51
2592 SC Den Haag
Openingstijden Zie webstie, via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De 24 leukste zomerkampen!

De 24 leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?