• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Children of the WaterTerug naar het overzicht

Zwemles in Den Haag zonder wachtlijst, al vanaf 2 jaar! En Self Rescue Cursus vanaf kruipleeftijd.
Zwemles in Den Haag zonder wachtlijst (2+) voor veilige, blije zelfverzekerde zwemmers! Geniet samen met je kind van vrijheid, plezier en rust als je in of bij het water bent. 

Met de Self Rescue cursus van Children of the Water leren baby's en jonge kinderen vanaf kruipleeftijd, middels privéles, in 10 dagen zichzelf te redden, mochten ze onverwacht in het water vallen. 

Samen met je kind ga je tijdens de cursussen op reis van de eerste overlevingstechnieken naar echt zwemmen. Afhankelijk van de leeftijd en ervaring van je kind, kan je op elk onderdeel van het traject instappen, of een specifieke cursus kiezen die het beste past.

Na de eerste Self Rescue cursus adviseren ze om door te gaan met de vervolg cursussen. Hierna kan je kind echt zwemmen.

Alle cursussen duren 10 dagen en zijn 1 op 1 met een instructeur. Informeer naar de mogelijkheden om binnen korte termijn te kunnen starten.

De zwemcursus wordt gegeven in privé zwembad Haags Hopje, Scheveningseweg 108, zodat er alle tijd en aandacht is voor ouder en kind.Aanmelden kan per mail (info@childrenofthewater.com) of telefonisch, zie het informatieblok op deze pagina voor deze gegevens.

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Children of the Water

Scheveningseweg 108 (zwembad Haags Hopje)
Den Haag
Openingstijden Neem contact op voor data en tijden. Prijs Check de website voor het actuele tarief van de cursus. Dit kan via de roze website button op deze pagina. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum