Eropuit met de kids in en om Den Haag

Eropuit met de kids in en om Den Haag

Een handig overzicht met alle leuke eropuit-tips in en om Den Haag, Scheveningen, Delft en Zoetermeer!

Corona-update: op dit moment zijn de musea, theaters en heel veel andere activiteiten gesloten.

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 430 resultaten
totaal 430 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Den Haag!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft? Er zijn in de regio Den Haag véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Op Kidsproof Den Haag vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Den Haag te beleven.