Sportles voor kinderenTerug naar het overzicht

Op 3 locaties in Den Haag geven de gediplomeerde sportdocenten van Dino Sport sportlessen aan kinderen.
Sportieve en interactieve lesprogramma’s voor kinderen van alle leeftijden. Bij Dino Sport geven gediplomeerde sportdocenten en sportstudenten op een drietal locaties sportlessen. Bekijk hieronder een overzicht van alle programma’s en meld jouw kind aan via de roze websitebutton op deze pagina!

FC Dino voetbal
FC DINO is het speciale voetballende speelconcept voor kinderen van 4 jaar en ouder. FC DINO is dus veel meer dan alleen voetbal. We werken met leuke spelvormen om de aandacht van de kinderen te houden. Plezier staat dus voorop en een goed team die samenwerkt. FC DINO is opgezet in samenwerking met SCOOL voor de kinderen uit de wijk Laak.

Dino Tigers
Dino Tigers is een sportieve training voor kinderen van 3 tot 6 jaar. De cursus bevat een gevarieerd aanbod met onder andere spelletjes, rollenspellen en discussies waar kinderen spelenderwijs hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Er wordt gewerkt met zes thema’s die ieder een ander onderwerp behandelen. De thema’s zijn;

Omgaan met vreemden
omgaan met pesten
omgaan met noodsituaties
omgaan met de wereld
samenwerken & leiderschap
voeding & het lichaam

Dino Tigers PLUS (taekwondo voor beginners)
Dino Tigers PLUS is voor 6 tot 8 jaar. Alle taekwondo vaardigheden komen in dit programma aan bod. Naast de taekwondo vaardigheden worden er spelletjes gegeven die worden gelinkt met de taekwondo oefeningen. De leerlingen zullen leren hoe zij zich moeten verdedigen. 

Taekwondo
Taekwondo is een vechtkunst voor kinderen vanaf 8 jaar. In de lessen leren de kinderen verschillende disciplines zoals; Tuls (schaduw gevecht), Sparren (gevecht met bescherming), zelfverdediging (technieken), breken, hoogtesprong en nog veel meer leuke onderdelen.

Klik door via de roze button om je aan te melden.

Dino Sport

Bresterstraat 15
2523 XC Den Haag
Openingstijden zie website Prijs Op locatie de Dr. Willem Dreesschool en Laakveld krijgen SCOOL-leden € 100,- korting op de jaarcontributie.
Voor de locatie Buurthuis Bario geldt er een subsidieregeling, De kosten zijn hier € 6,- per maand. Deze locatie is dus alléén bedoeld voor de kinderen uit de buurt Transvaal.
Met de Ooievaarspas kunt u op alle locaties 100% korting krijgen!
Met de Ooievaarspas komt u in aanmerking voor gratis sportkleding bij Stichting Leergeld Den Haag
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwe attractie in Madurodam!

Nieuwe attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters