• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Gymnastiek, yoga & turnen in Den Haag
Gymnastiek & yoga

Gymnastiek, yoga & turnen in Den Haag

Op zoek naar gymnastiek, turnen of yoga voor kinderen? In Den Haag vind je een heleboel leuke verenigingen en clubjes.

Freerunning, kinderyoga, mindfullness, apenkooien, peutergym en meer!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 21 resultaten
Pagina: 1
totaal 21 resultaten
Pagina: 1

Gymnastiek voor kinderen in de regio Den Haag

Is gym het favoriete shoolvak van jouw zoon of dochter? Ook na school kun je verder gymmen bij een gymnastiekvereniging in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft. Tijdens gymnastiekles gaan kinderen de slag met de ringen, trampolines, het klimrek en misschien gaan ze wel apenkooien. Ook voor de allerkleinsten is er al peutergym en kleutergym.

Turnen voor kinderen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Op zoek naar een fijne turnvereniging in Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk? Wij hebben een heleboel leuke turnlessen voor kinderen verzameld. Alle onderdelen van het turnen komen daar aan bod. Van ringzwaaien tot flikflaks en van salto's maken tot de split.

Kinderyoga voor kinderen in de regio Den Haag

Even helemaal zen! Tijdens een kinderyoga les gaan kinderen spelenderwijs aan de slag met yogabewegingen. Verschillende yogascholen in Den Haag bieden ook ouder en kind yoga aan en peuteryoga. Tip: kijk ook eens naar mindfullness voor kinderen.

Wil jouw kind leren hoe je een salto maakt, de split doet of op je hoofd kunt staan? In de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft kunnen kinderen dit allemaal leren tijdens gymles, turnles of kinderyoga. Op Kidsproof Den Haag vind je alle leuke gymlessen, turnlessen en yogalessen voor kinderen in de omgeving van [8 plaatnamen].