Hoftheater Den HaagTerug naar het overzicht

Creatieve en vrolijke theaterlessen en Jeugdtheaterkoor voor kinderen vanaf 4 jaar! Iedereen is welkom!
Vind je het leuk om te spelen, te bewegen en je stem goed te leren gebruiken? Dan ben je welkom bij de theaterlessen van Hoftheater Den Haag. De lessen starten vol vrolijkheid in september op woensdagmiddag en zaterdagochtend, maar je kunt je ook eerder al aanmelden voor een gratis proefles op 21, 24 of 28 juni!

Hoftheater Den Haag
Hoftheater Den Haag wil iedereen op vrolijke manier in contact brengen met serieus theater maken: ervaar hoe je je talenten kunt ontdekken én je grenzen kan verleggen met theater maken!
Hof staat in ons geval voor de stad waar we spelen: Den Haag. Maar ook staat het voor een 'omheinde plek' waar je veilig jezelf kunt zijn en je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen!

Met het Kindertheater werk je samen met andere leeftijdsgenootjes aan een vrolijk toneelspel dat wel op serieuze wijze wordt uitgevoerd. Bij het Jeugdtheaterkoor ga je (beter) leren zingen vol kwaliteit en zuiverheid. Ook ga je ontdekken hoe dat klinkt met meerstemmigheid. Doe je mee?

Check voor meer info de website via de roze button.

Tip: Ben je bijna jarig? We hebben voor jou een verzameling toffe kinderfeestjes in en om Den Haag. Creatief, actief, met dieren, het maakt niet uit, het is jouw feestje!

Hoftheater Den Haag

Prinsegracht 27
2512 EW Den Haag
Openingstijden Bekijk voor de meest actuele tijden de website via de roze button Prijs Eenmalige aanmelding: € 12.50
Theaterles: € 349,- per jaar
Theaterles & theaterkoor: € 595,- per jaar
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

The Ocean Race in Den Haag!

The Ocean Race in Den Haag!

Van 11 tot 15 juni is de haven van Scheveningen het middelpunt van The Ocean Race! Er is ontzettend veel te doen voor het hele gezin. Muziek, straattheater, aquabootjes, mobiele zeillessen, schilderen en nog veel meer. Kom ook!

Bekijk de activiteiten