Panasj hockeyschool 3+Terug naar het overzicht

Bij deze leuke hockeyschool kun je vanaf 3 jaar al terecht! Speelse methode met veel muziek en spel.
Ben je nog geen 6 maar wil je al wel kennismaken met hockey? Dat kan bij Panasj! In Den Haag in Benoordenhout - Bezuidenhout - Scheveningen
Statenkwartier - Voorburg - Vroondaal

Junioren (3 en 4-jaar)
Peuters en kleuters maken voor het eerst kennis met stick en bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard ligt op spel en plezier.

Al het vrolijk gekleurde Panasj-materiaal is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert hun coördinatie, behendigheid en balans. Doel van iedere oefening is het bevorderen van de motoriek, maar belangrijker nog is het om lol te hebben!
 
Met hulp van je ouders krijg je naast de motorische spelletjes voorzichtig een paar basisprincipes van het hockey aangereikt.

Hockeyschool ( 5 tot 7 jaar) (8 tot 10 jaar)
Je leert onder professionele begeleiding de nieuwste, maar ook de basistechnieken onder controle te krijgen. Ook als je al op hockey zit is de Panasj-methode een fantastische aanvulling op de reguliere clubtraining.

Panasj next level (10-14 jaar)

Panasj hockeykampen
Er zijn kampen voor groot en klein van 3,5 tot 14 jaar. Tijdens de Panasj kampen staan hockey en plezier boven aan!!
 
Ideaal, er zijn meerdere locaties in en om Den Haag waar je kunt hockeyen, nu ook in Voorburg! Klik via de roze button door naar de website voor meer info.

Panasj Den Haag

Breitnerlaan 298
2596 HG Den Haag
Openingstijden zie website via roze button Prijs zie website via roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Museumnacht Kids Den Haag!

Museumnacht Kids Den Haag!

Haagse avonturiers opgelet! Vier hét culturele feestje voor het hele gezin op 16 maart! Op maar liefst 16 locaties is er na sluitingstijd een speciaal programma met als thema tijdreizen. Mis het niet en reserveer je tickets!

Programma & tickets