Playball KidsTerug naar het overzicht

Playball Kids


Den Haag
Openingstijden Zie website via roze button Prijs Check de website voor meer info Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Superfun sportlessen bij Playball! In het Nederlands én Engels, speciaal voor kinderen tot 7 jaar.
Playball Kids is er voor peuters en kleuters die wel van wat beweging houden. En zeg nou zelf, welk kind houdt daar nou niet van?

De professionele coaches van Playball zorgen voor sportieve en superleuke naschoolse activiteitenprogramma's en coaching op ISH, ESH, BSN en HSV-scholen. Daarnaast zijn ze vloeiend in Engels en Nederlands waardoor jonge kinderen zich snel thuis voelen tijdens een les.

De kinderen worden gecoacht en gestimuleerd om zelfverzekerd kennis te maken met bijna alle balsporten, zoals tennis, hockey, cricket, rugby, voetbal, basketbal, netbal, honkbal en volleybal.

De hoogwaardige sportlessen zijn geschikt voor kinderen van 2-7 jaar.

De lessen worden op verschillende locaties in Den Haag gegeven. Kijk voor meer informatie op de webiste via de roze button.

De Playball-coaches organiseren voor jouw feestbeest ook een onvergetelijk kinderfeestje! En voor een onvergetelijke vakantie kunnen kinderen van 3 t/m 9 jaar ook meedoen aan de vakantiekampen van Playball.

Ook leuk om te doen met je kleine: een gezellige familielunch of een koffie/ limo met taart voor wat extra qualitytime. We hebben voor jou een overzicht met leuke restaurants in en om Den Haag, kindvriendelijk én lekker!

Blogs & filmpjesAlle blogs