• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

The Residents StadsorkestTerug naar het overzicht

Ben jij gek op muziek? Speel dan mee met het Residentie Orkest op verschillende podia!
Ken jij het Residents Stadsorkest al? Elke woensdagmiddag spelen leerlingen vanaf 8 jaar van allerlei scholen samen in het Residents Stadsorkest. Samen oefenen ze voor optredens overal in de stad. En jij mag meedoen! Vind je het leuk om samen te spelen? Kom een keer kijken en doe mee!

De repetities vinden wekelijks repetitie op woensdagen plaats van 13-15 uur (behalve in de schoolvakanties) in Theater de Vaillant.

Het stadsorkest draait vooral om plezier hebben in het samen muziek maken. Je gaat genieten van de gezelligheid van een orkest, en je zit op de ‘eerste rang’ om de mooie klanken van de professionele musici die meespelen te bewonderen. Daarnaast blijf je natuurlijk ook zelf muziekles volgen. Niet per se van bladmuziek waarvoor je noten moet kunnen lezen, maar vooral op het gehoor. Spelenderwijs maak je de stukken eigen, door te luisteren, door voor en na te doen en te improviseren. Zingen, bewegen en klappen maar!

The Residents Stadsorkest treedt regelmatig op mooie en bijzondere locaties in Den Haag op. Bijvoorbeeld in de Koninklijke Schouwburg, JulianaPlaza, en natuurlijk in het nieuwste huis van het Residentie Orkest: Amare.

Heb je les op een instrument en speel je graag samen met anderen? Vind je het leuk om op te treden op kleinere en grotere podia en zelfs samen met het Residentie Orkest? Schrijf je dan in en kom naar de eerstvolgende repetitie. Neem je instrument mee! De lessenaar staat voor je klaar.

Voor meer info en om je aan te melden klik je op de roze button.

Tip: Schrijf je nu in voor onze gratis Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke activiteiten bij jou in de buurt!

Stadsorkest bij Theater de Vaillant

Hobbemastraat 120
Den Haag
Openingstijden Wekelijks repetitie op:
Elke woensdag 13.00 - 15.00 uur
(je mag inlopen vanaf 13.00 uur)
Prijs
  • Gratis voor the Residents leerlingen
  • €60 per jaar voor andere leerlingen
  • De ooievaarspas is geldig
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum