Scouting Satoko KitaharaTerug naar het overzicht

Toffe waterscoutinggroep voor meiden vanaf 7 jaar vol plezier, uitdaging en afwisseling!
Scouting Satoko Kitahara is samen met vriendinnen zelf van alles ontdekken en doen! Denk aan te gekke spelen, kampvuren maken, op kamp gaan, zeilen en vooral heel veel plezier maken.

Scouting Satoko Kitahara is een waterscoutinggroep voor meiden. Al sinds 1963 zorgen ze voor activiteiten voor meiden. De enthousiaste vrijwilligers bieden wekelijks de leukste activiteiten aan, waarbij plezier, uitdaging en afwisseling centraal staan.

Als waterscoutinggroep zijn ze regelmatig in de buurt van water te vinden. Zo zeilen of kanoën de meiden speurtochten, gaan kamperen en leren hoe ze boven vuur eten kunnen maken. Maar ook knutselen, koken of helpen op de stadsboerderij bij de tuin staan op het programma. En boven alles maken ze vriendinnen en leren vaardigheden zoals samenwerken, waar ze ook buiten scouting wat aan hebben.

Je bent vanaf 7 jaar van harte welkom om mee te doen!

Klik voor meer info op de roze button.

Tip: Den Haag barst van de leuke uitjes! Bekijk eens onze verzameling kindvriendelijke musea, theaters, (indoor)speelplaatsen en activiteiten voor gezellige familieuitjes!

Scouting Satoko Kitahara

Van Ruysdaellaan 97
2264 TA Leidschendam
Prijs Welpen:
Contributie € 45,- per kwartaal
Kampgeld Welpen € 150,-

Heb je een Ooievaarspas? Meld dit dan bij inschrijving. Je krijgt dan 100% korting op het lidmaatschapsgeld (50% is ook mogelijk) en 50% korting op het kampgeld.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie in en om Den Haag

Herfstvakantie in en om Den Haag

In de herfstvakantie is weer zoveel leuks te doen in en om Den Haag. We hebben een heleboel leuke tips verzameld met en voor kinderen tot 12 jaar. Klik door en reserveer op tijd je uitje!

De leukste herfstvakantie uitjes met kinderen!