Scoutinggroep De JaguarsTerug naar het overzicht

De Jaguars zijn elke week buiten aan het spelen en leren, meld je aan en doe mee!
Scouting staat voor uitdaging! Heb jij zin samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten in de natuur avonturen te beleven? Of vind je het superleuk om te kamperen, zelf een speurtocht te organiseren of misschien zelfs wel een reis naar het buitenland te maken? Dan is Scoutinggroep “De Jaguars” echt wat voor jou!

Scoutinggroep "De Jaguars" is een eigentijdse Scoutinggroep in Rijswijk. Wekelijks komen ongeveer 150 leden vanaf 5 jaar samen om avonturen te beleven.

Ze bieden leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. De uitdagende activiteiten worden voorbereid en begeleid door een team van enthousiaste leidsters en leiders.

Klik door via de roze button om je aan te melden of kennis te maken.

Tip: ZO Kinderopvang biedt op deze mooie avontuurlijke locatie naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Deze Outdoor BSO zit op het terrein van de scoutinggroep de Jaguars aan het Julialaantje.

De natuurrijke locatie biedt een uitdagende omgeving waar kinderen het echte buitenleven ervaren. Er is ruimte voor de kinderen om de natuur te ontdekken en de creativiteit en fantasie te ontwikkelen. Midden in de bossen en vlakbij de kinderboerderij is dit bij uitstek een fantastische plek.

Scoutinggroep De Jaguars

Julialaantje 18
2282 NW Rijswijk
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Museumnacht Kids Den Haag!

Museumnacht Kids Den Haag!

Haagse avonturiers opgelet! Vier hét culturele feestje voor het hele gezin op 16 maart! Op maar liefst 16 locaties is er na sluitingstijd een speciaal programma met als thema tijdreizen. Mis het niet en reserveer je tickets!

Programma & tickets