Aapjeskooi Den HaagTerug naar het overzicht

Superleuke gymlessen voor je dreumes of peuter bij Aapjeskooi in Den Haag!
Houdt jouw kleine aapje ook zo van rennen, springen en klimmen? Dan is Aapjeskooi een leuke activiteit! Je kan je aanmelden voor een proefles of een lesperiode.

Elke week staat de Aapjeskooi gymzaal De Drie Linden in Den Haag vol met uitdagende en fantasierijke spellen en materialen. Klaar voor een les vol springen, klimmen, zwaaien, rollen, gooien en dansen onder deskundige begeleiding, waarbij plezier maken voorop staat!

De lessen stimuleren niet alleen de motorische ontwikkeling maar ook het samen spelen, samen delen en het zelfvertrouwen!

Aapjeskooi biedt in Den Haag lessen dreumesgym en peutergym aan voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. De ouders doen actief mee!

Proefles
Ben je nieuwsgierig naar de lessen en wil je graag een keer kennis maken met Aapjeskooi? Er staan wekelijkse nieuwe proefles opties online, dus houd de website in de gaten!

Klik voor actuele lestijden en proeflessen op de roze button

Je vindt op Kidsproof.nl ook heel veel leuke uittips! Of kijk bij onze zusjes: Kidsproofvakantie.nl voor de leukste overnachtingsadresjes in Nederland & Kidsproofplus.nl met eropuit-tips voor kinderen met een extra zorgbehoefte.

Stichting Aapjeskooi

2e Braamstraat 5
2563HJ Den Haag
Openingstijden Elke week
Dreumesgym: 9.15-10 uur
Peutergym: 10.00-10.45 uur

Voor lesperiodes zie website
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Museumnacht Kids Den Haag!

Museumnacht Kids Den Haag!

Haagse avonturiers opgelet! Vier hét culturele feestje voor het hele gezin op 16 maart! Op maar liefst 16 locaties is er na sluitingstijd een speciaal programma met als thema tijdreizen. Mis het niet en reserveer je tickets!

Programma & tickets