WalkaplankTerug naar het overzicht

Walkaplank organiseert activiteiten voor families, kinderfeestjes, scholen, BSO's en kinderopvang!
Walkaplank uit Den Haag verzorgt uiteenlopende activiteiten op het gebied van wereldmuziek, beweging en expressie waarbij samen genieten en groeien centraal staan.

Het ene moment longboard je met z’n allen over de boulevard. Dan ben je samen Braziliaans aan het grooven met een agogô en tamborim. En daarna smul je van een door Walkaplank bereidde heerlijke maaltijd.Voor families
Geniet van een familiedag vol leuke activiteiten. Of geef een ervaring cadeau aan jouw dierbaren. Tijdens de activiteiten voor families staan de volgende thema’s centraal: muziek, beweging, aandacht en heerlijk gezond eten.

In de buurt
Walkaplank organiseert ook activiteiten voor kinderen in de buurt, bijvoorbeeld longboardlessen in verschillende wijken in Den Haag.

Voor kinderopvang en basischolen (heel Nederland)
Ze verzorgen muziekworkshops voor kinderen, natuurworkshops, theater- en sportworkshops.  Als vakantieactiviteit en als lessenreeks.

Kies bijvoorbeeld voor de natuurworkshop, ook als kinderfeestje beschikbaar!
De natuur in met ouders en kinderen! Tijdens de natuurworkshops voor families gaan we naar buiten, leren over eetbare en- bruikbare planten en over het algehele begrip dat we natuur noemen. We maken soepen en kruidenboter van wildgroeiende kruiden en eten alles samen op! Zo leren we in één klap de natuur te waarderen, te beschermen én er lekker van te smikkelen.

Voor kinderfeestjes kies je uit:
- Afrokids: Steel de show met jouw nieuwste moves!
- Longboarden: Iedereen kan longboarden! 
- Natuurlijk Plezier: Maak kennis met de natuur in een bos!

Klik door naar de website van Walkaplank voor meer informatie en boekingen.

Walkaplank


Den Haag
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We mogen weer!

We mogen weer!

Naar het theater, naar het museum, naar de bios, naar een lunchtentje of restaurant, naar die binnenspeeltuin, sportcompetitie spelen... wij zijn superblij!

Liefs, Tamara en Jantine

Check de leukste uitjes met je kinderen