Zwemschool MaxTerug naar het overzicht

Leer zwemmen als een vis met de zwemlessen van Zwemschool Max!
Ben jij op zoek naar een plek waar je veel persoonlijke aandacht krijgt tijdens de zwemles en leert zwemmen als een vis? Dan zit je bij Zwemschool Max in Den Haag wel goed!

Zwemlessen bij Zwemschool Max worden gegeven volgens het lesplan van het officiële zwem ABC. De indeling bestaat uit de groepen: watervrij (Mini Max), elementair zwemmen (Basic Max), voorbereidend zwemmen (Junior Max), niveau A, niveau B en niveau C.

De lessen duren 45 minuten en worden in kleine groepjes van 4 á 5 kinderen gegeven, dus lekker veel aandacht!

Zwemschool Max is onderdeel van Max Health Club en heeft een modern zwembad van 1.35 meter diep. Jonge kinderen kunnen hier niet staan en leren vanaf de eerste dag drijven en zichzelf redden. Er wordt bij Zwemschool Max zo min mogelijk met drijfmiddelen gewerkt (kurkjes). Wel zullen de lesgevers bij Zwemschool Max soms hulpmiddelen gebruiken (flexibeam) om een zwemslag te verbeteren of een kind meer houvast te geven.

Ben je wel benieuwd en wil je het eerst graag proberen? Geef je dan eerst op voor een proefles. Laat papa of mama je gegevens invullen en dan kom je op de wachtlijst voor de proefles!

Ook fijn voor papa en mama, ze kunnen altijd de vorderingen van jou zweminspanningen inzien door middel van het Zwemscore Module™ volgsysteem.

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Zwemschool Max

Klatteweg 109
2597 KA Den Haag
Openingstijden Maandag t/m vrijdag:
15.30 - 18.00 uur

Zaterdag en zondag gesloten
Prijs Neem contact op voor de kosten met zwemschool@maxhealthclub.nl of 070-3549328 Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie met Maurits Muis

Zomervakantie met Maurits Muis

Kleuters gaan op pad met het muisje Maurits. Vanaf 7 jaar maak je je eigen paardenschilderij bij het Mauritshuis!

Kinderen gratis toegang